El Club Lee Young triomfa al Campionat de Catalunya amb un total de tretze medalles

L’entitat local participa aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya, que es disputa a Benidorm

El director del Lee Young, José Santiago, al centre, amb dos dels seus karateques
Lourdes Pachón

El Club Lee Young Montcada ha estat l’equip que més medalles ha aconseguit al Campionat de Catalunya de taekwondo en la modalitat de poomsae en categories adultes, disputat el 29 de gener a Barcelona. En total, l’entitat local ha sumat 8 guardons d’or, tres de plata i dos de bronze. Han pujat al més alt del podi Christian Villar (sènior 1), José Luis Estudillo (Màster 1), Sandra José (Màster 1), Soomi Jo Lee (Màster 2), Esperanza Díaz i Miguel Ángel Luján (Parella 2), Josep Ariza, Christian Villar i Raúl David García (Trio 1), José Luis Estudillo, Joel Lee i Miguel Ángel Luján (Trio 2) i Soomi Jo Lee, Esperanza Díaz i Sandra José (Trio 2). Raúl García va acabar en segona posició en sènior 1; Joel Lee, en Màster 1, i Bernardo Fidalgo, en Màster 2. El bronze va ser per a Josep Ariza (Sènior 1) i Javier Caparrós (Màster 1).

Els primers classificats de cada categoria participaran amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya, que es disputa els dies 18 i 19 de febrer a Benidorm.