El Club MiR es queda a un punt de l’ascens a Primera Provincial al Campionat de Catalunya d’escacs per equips

El primer equip ha acabat en tercera posició amb 7 punts

El Club MiR d'escacs ha tornat a jugar aquesta temporada en el pavelló Miquel Poblet
Berta Barcons

El primer equip del Club MiR d’escacs ha acabat en tercera posició les Finals del Campionat de Catalunya per equips de 2023 en la categoria 2a provincial de Barcelona. Aquest és el primer any que competeixen en aquesta lliga després de l’ascens obtingut la temporada anterior.

L’equip ha finalitzat la competició amb 7 punts, a tan sols un dels dos primers classificats, que pugen de categoria. El president del club, Jaume Izquierdo, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats: “Teníem com a objectiu mantenir la categoria i, en canvi, hem estat a un punt de pujar a primera”. Izquierdo també ha comentat els objectius del primer equip per la temporada vinent: “Pel proper any esperem lluitar i aconseguir l’ascens a 1a de Barcelona, és el que es mereix l’afició d’escacs de Montcada i Reixac”.

Teníem com a objectiu mantenir la categoria i, en canvi, hem estat a un punt de pujar a primera. Pel proper any esperem lluitar i aconseguir l’ascens a 1a de Barcelona, és el que es mereix l’afició d’escacs de Montcada i Reixac

Jaume Izquierdo, president del Club MiR d’escacs

Per la seva banda, el Club MiR B, que ha disputat les Finals en la categoria 3a provincial de Barcelona, ha quedat en una discreta 7a posició amb 15,5 punts. “Tots els jugadors són principals. Estem segurs que la propera temporada farem un bon paper amb més formació i experiència”, subratlla Jaume Izquierdo.

Deixa un comentari