El corredor Ibon Zugasti, del Saunier Duval-Alcaraz, guanya el premi de muntanya de la Volta al Maestrazgo

Zugastil està considerat un dels millors corredors d’Espanya de la categoria elit, ja que és el novè de més de 2.000 ciclistes

El corredor Ibon Zugasti, del Saunier Duval-Alcaraz, ha guanyat el Premi de la Muntanya de la Volta al Maestrazgo, que va tenir lloc els dies 14 i 15 d’abril. Zugasti lidera el rànquing de les proves considerades grans clàssiques. A nivell estatal, ocupa la novena posició d’un total de més de 2.000 ciclistes. “Està considerat un dels millors corredors de la categoria elit d’Espanya”, ha dit el director d’equip del club montcadenc, Josep Maria Tapias. D’altra banda, el corredor local Jordi Cervantes va acabar a la cinquena posició a la Cursa de les Corts, a Barcelona, que es va disputar el 14 i 15 d’abril.