El CT Reixac comença la temporada amb una cinquantena de tennistes

El club vol consolidar i expandir dues activitats de recent creació: el pàdel i el wu-shu

La gran família del Club Tennis Reixac vol continuar creixent, consolidant la seva activitat tradicional i potenciant altres com el pàdel o el wu-shu
CT Reixac

El Club Tennis Reixac té aquesta temporada 50 tennistes que es reparteixen entre els cursos d’Iniciació, Perfeccionament, Competició i Competició Avançada. A més de participar en tornejos individuals, el club ha decidit tornar a competir al Campionat de Catalunya per equips –categories, masculina i femenina,  d’aleví, infantil, cadet i júnior–. El grup de tècnics del CT Reixac està composat per Eduardo López ‘Grosso’, Verónica Monje, Sergi Bru, Carlos Suárez i Quim Huguet, que també és el preparador físic. Tots ells treballen sota la direcció de ‘Grosso’ i Ferran León. “Volem continuar creixent com a família amb una total implicació d’alumnes, antics i nous, pares, mares i entrenadors, així como potenciar el tennis entre els més petits i potenciar les capacitats tècniques dels més grans”, diu León.


Noves activitats.
El CT Reixac intentarà consolidar dues activitats, el pàdel i el wu-shu, que es van iniciar la temporada passada. El club disposa de tres pistes de pàdel i uns 30 socis. De cara al 2014, l’objectiu és federar-se per fer competicions oficials. D’altra banda, l’antiga pista d’squash s’ha convertir en un dojo (espai amb tatamis) per fer wu-shu. L’equip, dirigit pel gran mestre Eduardo Méndez, ja està federat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari