El FB Montcada B guanya el derbi contra la UE Sant Joan At. (1-3)

L’equip de Kilian Morillas va capgirar a la segona part el gol matiner del conjunt local

El FB Montcada B es va imposar aquest diumenge per 1-3 a la UE Sant Joan Atlètic en el derbi local de futbol femení, corresponent a la sisena jornada al grup 6 de Segona Catalana. Ambdós equips arribaven al matx com a cuers, sense haver sumat encara cap punt.

Les locals van marcar al minut 4 amb un gol de Nuria Martínez, però a la represa el FB va capgirar el marcador amb gols de Luz Adriana Salas (46’), Natividad Pumares (64’) i Yhoss (74’). “És una victòria important. Les noies necessitaven el triomf pel seu compromís, sacrifici i joc. Ara ens toca seguir treballant perquè aquest és el camí”, ha valorat el tècnic del FB Montcada B, Kilian Morillas, qui considera que el resultat podia haver estat més ampli al seu favor.

Per la seva banda, l’entrenador de la UE Sant Joan At, Tomeu Alemany, també ha destacat “l’esforç i l’actitud excel·lent de les meves jugadores. Si continuem en aquesta línia de treball, els resultats arribaran aviat”. El partit es va desenvolupar sense incidents destacables, tot i que Morillas ha lamentat “el comportament poc esportiu d’un grup minoritari de persones que van tacar un matx que va ser molt bonic”.

La victòria ha permès al FB Montcada B situar-se a la penúltima posició, amb 3 punts, mentre que l’equip de Can Sant Joan continua al darrer lloc amb cap. A la pròxima jornada, el Sant Joan visitarà el camp del Cabrera, el segon classificat amb 13 punts, mentre que el FB Montcada B jugarà a casa contra la Salut Pere Gol.