El FB Montcada encaixa una dura derrota contra el Torelló, el líder, per 1-10

A la mitja part, el rival ja guanyava per 0-7

El FB Montcada en una acció contra l'Olot al matx disputat a l'estadi de la Ferreria aquesta temporada
Arxiu/ Laura Grau

El FB Montcada va encaixar una dura derrota aquest dissabte contra el Torelló per 1-10. El líder del grup 2 de Primera Divisió, amb ple de victòries empatat amb el Santa Susanna, va deixar sentenciat el partit a la primera meitat amb un resultat de 0-7. Les locals van marcar l’únic gol de penal en transformar la pena màxima la jugadora Nicole Claire Crespo, al minut 76.

El conjunt montcadenc tanca la classificació, amb cap punt en set jornades, tot i que té dos partits menys que el líder. El pròxim 7 de novembre, el FB Montcada es desplaçarà al camp del Sant Quirze, l’onzè de la taula amb 6 punts.