El FB Montcada inicia la lliga amb un meritori empat a 3 contra el Maristes de Rubí

El jugador més destacat del partit va ser el capità montcadenc, José Luis Carrasco, que va fer un hat-trick

José Luis Carrasco, al centre, celebra amb els seus companys el gol que suposava l'empat a dos
Sílvia Alquézar

El sènior A de la secció de futbol sala del FB Montcada ha començat la lliga amb un meritori empat a tres gols a casa davant dels Maristes de Rubí. El matx va ser molt intens i entretingut, amb domini del conjunt visitant, tot i que l’equip local es va defensar bé i saber aprofitar les oportunitats d’atac que va disposar. El capità montcadenc, José Luis Carrasco, va ser clau i decisiu per al seu equip, amb un hat-trick.

El Rubí es va avançar en el marcador per tres vegades, però el FB Montcada no es va arronsar en cap moment. La primera part va acabar amb empat a un gol, però a la represa, els gols no van arribar fins als últims quatre minuts. Al 36, va marcar el conjunt visitant, però al següent va empatar el Montcada. Al minut 38, el Maristes va fer el 2-3 i, quan semblava que el Maristes havia sentenciat el partit, un fort xut de Carrasco va fer el definitiu 3-3 als últims segons de l’enfrontament. “És un bon inici de lliga. Hem fet un gran partit en defensa i crec que el punt era el més just per als dos equips. Estic content pels tres gols, però hagués preferit no fer tants gols i guanyar el partit”, assegura el capità. El FB Montcada es desplaçarà aquest dissabte a la pista del Sabadell B.