El FB Montcada perd a l’estadi de la Ferreria en el seu debut de lliga

Les montcadenques van encaixar un 0 a 4 davant la UE Olot

Malgrat la contundent derrota contra l'Olot, el tècnic del FB Montcada veu el seu equip progressar adequadament
Laura Grau

El FB Montcada va ensopegar en el seu debut a casa, dissabte al camp de La Ferreria, contra la Unió Esportiva Olot, perdent pel resultat de 0 a 4. Malgrat la contundent derrota, el tècnic de l'equip Arnau Jaumandreu s'ha mostrat satisfet amb el joc del seu equip: "Va ser millor del que el resultat reflecteix, anem progressant i amb ganes de seguir millorant".

Les rivals es van avançar en el marcador al minut 20; al 28 ja guanyaven 0 a 2 i al 35, Laia Guilabert –amb un gol en pròpia porta– va fer el 0 a 3, resultat amb el qual s'arribaria al descans. El 0 a 4 definitiu va arribar al minut 72. De moment, les montcadenques ocupen la 13a posició de la classificació, tot i que encara han de disputar un partit ajornat.