El FB Montcada presentarà els equips l’1 de novembre a l’estadi de La Ferreria

L’entitat compta enguany amb un total de 41 equips i més de 600 jugadors

Jugadors del Cadet A del FB Montcada, en el partit contra el CE Sabadell
Pilar Abián

El FB Montcada presentarà oficialment tots els seus equips de la temporada 2022-2023 el proper 1 de novembre a l’estadi de La Ferreria (19h). Aquesta nova campanya, el FB Montcada compta amb un total de 41 equips i més de 600 jugadors. 

Novetats

L’escola de futbol contiua creixent al municipi amb la constitució de més equips com ara dos juvenils, el C i el D, i la inscripció de 140  nous jugadors. L’altra gran novetat d’aquest any és la creació de la figura dels coordinadors d’etapa amb l’objectiu d’oferir una atenció i un seguiment més pesonalitzat de  cada esportista. “La planificació d’aquesta temporada ha estat un autèntic èxit. Estem molt contents perquè 140 infants i joves han decidit formar part del club, on el 85% dels jugadors són de Montcada”, afirma Dani Busquets, director esportiu i entrenador del juvenil A. “El treball i l’esforç de fa molts anys té la seva recompensa. Seguim creixent amb un objectiu molt clar: formar persones i esportistes”, ha indicat Busquets. El FB Montcada té tres equips a la categoria de Primera Divisió Catalana, el juvenil A, el cadet A i l’infantil A. Tots tres equips han quedat enquadrat al grup 7 i tenen objectius ambiciosos per aquesta nova temporada, que passen per intentar fer el salt a Preferent.

‘El treball i l’esforç de fa molts anys té la seva recompensa. Seguim creixent amb un objectiu molt clar: formar persones i esportistes’

Dani Busquets, director esportiu i entrenador del Juvenil A

Juvenil A

El juvenil A del FB Montcada, dirigit per Dani Busquets, vol mantenir la bona dinàmica de la temporada passada –va acabar quart– i lluitar de nou per l’ascens a Preferent. “L’objectiu és millorar respecte la campanya anterior. Intentarem estar el més a dalt possible al final de la lliga per intentar fer realitat el somni de pujar a la màxima categoria catalana”, afirma el tècnic. L’equip ha fet una bona pretemporada, tot i que ha patit moltes lesions que han perjuditcat la plantilla, amb només 14 jugadors disponibles d’una plantilla de 20 durant la pretemporada i en les primeres jornades de la competició. Segons l’entrenador, d’aquí a dues setmanes recuperaran els lesionats i tindran la plantilla disponible al complet.  

 ‘L’objectiu és millorar respecte la campanya anterior. Intentarem estar el més a dalt possible al final de la lliga per intentar fer realitat el somni de pujar a la màxima categoria catalana’

Dani Busquets

A causa d’aquests imprevistos, l’inici de temporada del juvenil A ha estat més complicat de l’esperat i els resultats no estan sent positius. L’equip està situat a l’onzena plaça, amb 5 punts, amb una solitària victòria en el debut a la lliga contra el Masnou per 5-1, dos empats contra el Rubí i el Vic per 2-2 i 3-3 respectivament i una derrota a casa contra el Jabac Terrassa per 0-2 –a la foto, una acció d’aquest matx. El juvenil A afronta les properes jornades amb la necessitat de començar a sumar de tres en tres. El 29 d’octubre rebrà a La Ferreria l’EF Mataró, 15è classificat, i la setmana vinent visitarà el camp del Can Rull CF, 10è classificat.

Jugadors de l’equip Juvenil del FB Montcada, en el partit contra el Jabac Terrassa
Sílvia Alquézar

Cadet A

El cadet A del FB Montcada, sota les ordres de Xavi Cifuentes, és un equip molt combatiu i guerrer. “Som un grup humil i treballador. L’objectiu és competir tots els partits. Primer, lluitarem per mantenir la categoria i, poc a poc, anar mirant cap a dalt”, afirma el tècnic. La plantilla va marxar d’estada a Banyoles durant la pretemporada, juntament amb el juvenil i l’infantil. “Va ser una bona experiència, perquè l’equip es va cohesionar. El club ens dona moltes facilitats, és com una gran família”, ha destacat l’entrenador. 

Som un grup humil i treballador. L’objectiu és competir tots els partits. Primer, lluitarem per mantenir la categoria i, poc a poc, anar mirant cap a dalt

Xavi Cifuentes, entrenador del Cadet A

El cadet ha començat la lliga amb 5 punts en quatre jornades, sent el 10è classificat. En el seu debut a la lliga va perdre 2-1 contra el Torelló i, a la següent, va guanyar el Can Rull per 0-2. En la tercera, va empatar a 2 a Polinyà i, al darrer matx, va repetir el mateix resultats contra el Sabadell a casa, –a la foto, una acció d’aquest partit. En les properes jornades, el cadet visitarà el Mataró i rebrà el Mercantil.

Jugadors de l’equip Cadet del FB Montcada, en el partit contra el CE Sabadell
Pilar Abián

Infantil A

L’infantil A del FB Montcada, entrenat per Guido Alba, és un equip que afronta la temporada amb molta il·lusió i ganes. “Són competitius i tenen les idees clares”, ha comentat el tècnic, tot destacant que la plantilla va començar la pretemporada dues setmanes abans que la resta de conjunts de la categoria, un fet que s’està notant en aquest inici de la competició.

Volem seguir amb aquest ambient tan bonic que genera el futbol. Tenim un grup de jugadors i de famílies molt maco.

Guido Alba, entrenador de l’Infantil A

L’infantil compta els seus partits per victòries, sent el líder amb 12 punts, gràcies als triomfs contra el Manlleu (2-1), el Mollet (1-3); el Molletense (5-1) i el Ripollet (0-5). “A nivell futbolístic, volem ser campions de lliga, però alhora també els formem com a persones”, assegura Alba, qui s’ha mostrat molt content amb el grup que té: “Volem seguir amb aquest ambient tan bonic que genera el futbol. Tenim un grup de jugadors i de famílies molt maco”. En les properes jornades, l’infantil A rebrà el FB Ripollet a l’estadi de La Ferreria i visitarà el camp del Vic.

Jugadors de l’Infantil del FB Montcada, durant un entrenament a l’estadi de la Ferreria
Sílvia Alquézar
Seccions:

Deixa un comentari