El FB Montcada segueix sense puntuar en perdre a Sant Quirze (4-0)

El tècnic, Arnau Jaumandreu, assegura que la situació està passant factura a l’estat anímic de la plantilla

Jugadores del FB Montcada segueixen atentes el seu equip a un dels partits jugats enguany a casa
Laura Grau

El FB Montcada segueix sense puntuar aquesta temporada al grup 2 de Primera Divisió. El conjunt d’Arnau Jaumandreu va perdre aquest diumenge contra el Sant Quirze del Vallès per 4-0. La primera part va acabar amb el resultat d’1-0, però a la segona part el rival va sentenciar amb tres gols més. «Vam fer un partit fluixet, anímicament no estem bé i aquest fet es nota al terreny de joc», assegura l’entrenador. El conjunt montcadenc jugarà el pròxim dissabte a l’estadi de la Ferreria contra el Vilassar de Mar, tercer amb 18 punts.