El femení de l’EF Montcada es retroba amb la victòria contra l’ENFAF Crèdit Andorrà (2-1)

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

El sènior femení de l'EF Montcada va superar l'ENFAF andorrà
Laura Grau

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
Després de dues derrotes seguides, el sènior femení de l'EF Montcada es va retrobar aquest diumenge amb la victòria a l'estadi de Can Sant Joan contra l'ENFAF Crèdit Andorrà (2-1). Les montcadenques van obrir el marcador amb un gol de Jennifer Jones al minut 8. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. L'equip Andorra va empatar al minut 55 i semblava que el partit podria acabar amb un repartiment de punts fins que Sandra de la Cruz, al 81', va aconseguir el gol de la victòria de l'equip d'Antonio Moya. Amb aquest triomf, l'EF Montcada es manté a la sisena posició amb 30 punts i retalla el seu desavantatge amb el cinquè, el Soses Femení, que va empatar al camp del Sant Quirze del Vallès (2-2).

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic no va poder tornar amb cap punt del camp de l'històrica UAt. Horta (4-1). La primera meitat va estar molt igualada i va finalitzar amb un empat a 1. Francisco Javier Espinosa, al minut 36, va neutralitzar el primer gol aconseguit pels barcelonins cinc minuts abans. A la segona part, Sergi Arranz, exjugador del CD Montcada, va tornar a avançar l'Horta al minut 62 i els barcelonins van ampliar el seu avantatge amb dos gols que van arribar al 67' i al 86', quan els de Can Sant Joan ja s'havien quedat amb un jugador menys després de l'expulsió de Marc Gracia al 71' amb dues targetes grogues. Tot i la derrota, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' es manté a la cinquena posició per la cua amb 20 punts i la propera setmana afronta un partit clau a casa contra el penúltim, el CE Manresa, que té dos punts menys.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va patir més de l'esperat per sumar tres punts a l'estadi de la Ferreria contra l'Agrup. Sant Andreu de la Barca B (1-0). L'únic gol del partit va arribar al minut 39 mitjançant una acció de Nil Encinas. El marcador ja no es va tornar a moure i els verds van sumar tres punts més que el consoliden a la segona posició amb 45 punts, amb tres de diferència amb l'EF Bonaire. D'altra banda, el femení del CD Montcada va perdre a casa contra el CF Can Boada (2-3). La primera mitja hora va ser molt moguda i les montcadenques van arribar a igualar un desavantatge de dos gols, encaixats en els primers 8 minuts, amb dues accions de Daniela i Mariela León (23' i 31'). A la segona part, el Can Boada va marcar el gol de la victòria al minut 70 que provoca que les montcadenques hagin baixat a la novena posició del grup 2n de Segona Divisió amb 18 punts.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
Per segona setmana consecutiva, l'UD Santa María va marcar sis gols que li han donat tres punts més contra el CF Masquefa (6-2). El partit va estar igualat fins al minut 60 quan el marcador reflectia un empat a 2 –els gols locals havien estat aconseguits per Genís Rosa (13') i Quim Trias (52'). Al 62', Francisco Fresneda va trencar l'empat a 2 i, a partir d'aquí, va arribar el festival de gols de l'equip d'Alfonso Torres gràcies a les accions de Quim Trias (66') i Santiago López (69' i 89'). Després d'aquest segon triomf consecutiu, els de Terra Nostra pugen a la vuitena posició amb 28 punts, i s'apropen a un punt del sisè lloc que ara ocupa l'UE Avià B.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle no va tenir cap opció de puntuar i va perdre contra el líder del seu grup, un BM Granollers B (25-35) que només ha encaixat una derrota després de 17 jornades disputades. Els granollerins ja guanyaven al descans amb un avantatge de sis gols (10-16) que van ampliar fins al deu gols del final. Albert Maresma, amb 9 gols, va tornar a ser el màxim golejador de l'equip lassal·lià que, tot i la derrota, es manté a la vuitena posició amb 14 punts. D'altra banda, el sènior femení del CH La Salle ha sumat el primer punt de la temporada després de l'empat aconseguit aquest diumenge contra l'Handbol Cooperativa Sant Boi (19-19). Les montcadenques, que havien encadenat 15 derrotes seguides, continuen ocupant l'última posició a Lliga Catalana amb 1 punt.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Divisió, Grup 1r
Per segona setmana consecutiva, el Broncesval Montcada va aconseguir la seva segona victòria a domicili a la pista del Futbol Sala Sant Cugat (2-7). Els montcadencs es van avançar en el marcador amb dos gols de Marc Cárdenas (4') i David Ortega (9'). L'equip local va reaccionar fins a l'empat a 2, però a partir del minut 26, va arribar el festival de gols del conjunt d'Álex Fernández mitjançant Nacho Caño (28' i 37'), David Ortega (34'). Arnau Santiveri (37') i Marc Cárdenas (38'). El Broncesval, que per primera vegada aquesta temporada ha aconseguit encadenar dues victòries seguides, es manté a l'onzena posició amb 19 punts.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la UB MiR no va poder aconseguir aquest diumenge la tercera victòria seguida després de perdre contra l'AE Stucom (63-64) al pavelló Miquel Poblet amb un final d'infart. La primera meitat va finalitzar amb victòria de l'equip visitant amb un 25 a 32. Els montcadencs van reaccionar en el tercer quart, remuntant fins al 47 a 43. La victòria final es va decidir als últims segons. Amb 63-62 al marcador, l'equip que entrena Raúl Ortega va desaprofitar dos tirs lliures que van permetre que, a l'última jugada, els barcelonins s'emportessin la victòria amb una cistella final que va deixar el marcador en el definitiu 63 a 64. D'altra banda, el femení de l'UB MiR també va perdre com a local contra El Masnou Básquetbol B (44-61) i continua sent el cuer del seu grup amb una única victòria en 13 partits.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs no va poder disputar aquest dissabte el seu partit ajornat a la pista del CFS Castellnou que correspon a la 11a jornada. La pista de joc estava mullada i l'àrbitre va decidir tornar a suspendre aquest enfrontament entre dos rivals que ocupen la cua de la classificació amb 7 punts. El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol haurà de determinar la nova data per a la disputa d'aquest partit.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Fase regular. Grup 2n
Cap de setmana molt positiu per als dos equips del TT La Unio. El primer equip va aconseguir a casa del CTT Els Amics Terrassa B (0-6) la seva 14a victòria seguida que l'apropa al seu objectiu de l'ascens directe de categoria. Per la seva part, el sènior B va obtenir un important triomf a casa d'un rival directe com el TT Prat Lisant B (2-4) que li permet recuperar la segona posició al grup 3r de Tercera i també li apropa a l'ascens.