El FS Can Cuyás puja a Segona Divisió

L’equip ha ascendit en ser un dels cinc millors classificats de Tercera

El sènior masculí del FS Can Cuyàs celebra l'ascens
FS Can Cuyás

El primer equip del FS Can Cuyás ha pujat a Segona Divisió en una gran temporada en què ha finalitzat a la segona posició del Grup 26 de Tercera, amb 64 punts. El conjunt de Juanjo Montero i Niko Palanca ha estat un dels cinc millors segons classificats de la categoria, complint així l’objectiu de l’ascens marcat a principi de la campanya.

La trajectòria ha estat excel·lent, amb 21 victòries, quatre derrotes i un empat, sent l’equip menys golejat, amb 46 dianes, i el segon més efectiu en atac, amb 139 gols. Els montcadencs van tancar el passat cap de setmana la competició amb un triomf al camp del Can Llong per 1-2 en una lliga igualada que no es va decidir fins a l’última jornada.

“Estem contents per l’ascens perquè ha estat un camí difícil”, comenta Palanca, que també és el coordinador de la base. El tècnic assegura que s’han invertit molts esforços per treure el club de la delicada situació que patia, després de diversos descensos consecutius. “Hem aconseguit que es torni a viure un bon ambient a la grada i a la pista”, ha indicat Palanca, tot afegint que a banda de l’aspecte esportiu, el club ha complert l’altra prioritat que s’havia marcat temporada, acabar la lliga amb cap multa per part de la federació.

L’afició ha estat al costat de l’equip durant tota la temporada
FS Can Cuyàs

Altres equips

El FS Can Cuyás ha tingut aquest any un total de set equips: un sènior femení i masculí, un juvenil, un cadet, un benjamí i un aleví i cadet femenins, que la pròxima campanya competiran en les lligues escolars. Pel que fa als resultats, cal destacar la quarta posició del primer equip femení, al Grup 2 de Barcelona a la Segona Divisió, amb 59 punts, els mateixos que el tercer classificat. L’equip ha sumat 19 victòries, dos empats i cinc derrotes.

Deixa un comentari