El FS Montcada acaba la temporada amb una contundent derrota a la pista de la Unión (6-1)

Els blue tanquen la lliga com en 15a posició amb 24 punts

Jordi Saad amb la pilota els peus en el partit vs FS Gràcia
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada acaba la lliga amb una derrota contundent per 6-1 a la pista de la Unión Santa Coloma. Els blue donen per tancada una temporada per oblidar en la que dues temporades després, han baixat a la Divisió d’Honor Catalana.

El partit, que es va disputar el passat dijous a les 21.20 h, va començar molt malament per al conjunt montcadenc, ja que en el minut 3 ja perdia 2-0. Els blue no van reaccionar i van encaixar dos gols més , marxant al descans 4-0 per sota en el marcador.

Vam jugar el partit pensant més en la temporada vinent que en competir l’última jornada de lliga

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica que la primera i la Unión va ampliar la seva distància fins al 6-0. Quan faltaven pocs minuts, el Montcada va fer el gol de l’honor. “Vam jugar el partit pensant més en la temporada vinent que en competir l’última jornada de lliga”, destaca Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada.

Amb aquest resultat, el FS Montcada queda 15è classificat, penúltim de la lliga, amb 24 punts. Els montcadencs jugaran la temporada vinent a Divisió d’Honor.