El FS Montcada aconsegueix la primera victòria a casa contra el Casserres (5-1)

L’equip de Xavi Romeo s’ha col·locat a la tercera posició, amb 10 punts

El FS Montcada femení és al tercer lloc a la Divisió d'Honor Catalana
Laura Grau

El sènior femení del FS Montcada ha aconseguir la primera victòria al pavelló Miquel Poblet després de superar el FS Casserres, un rival directe a la classificació, per 5-1 en un gran partit del conjunt que entrena Xavi Romeo.

El partit va començar força bé per al conjunt montcadenc, que va inaugurar el marcador al primer minut de joc amb un gol d’Andrea Jiménez i, al 8, Estefanía Jémez ampliava la diferència amb el 2-0, resultat amb què va finalitzar la primera meitat. A la represa, el Casserres va fer el 2-1 i, quan semblava que el matx es podria complicar una mica per al FS Montcada, Esther Morales va aconseguir el 3-1 a falta de cinc minuts per al final. El rival va sortir de 5, situació que va aprofitar el Montcada per marcar dos gols més, obra d’Andrea Jiménez (37’) i Esther Morales (39’).

El tècnic montcadenc s’ha mostrat molt content amb el primer triomf a casa: «La veritat és que ja tocava guanyar a la nostra pista perquè en els anteriors dos partits vam ser superiors al rivals, però no vam poder sumar els tres punts», valora Xavi Romeo, qui ha destacat com a claus de la victòria «la gran concentració de les jugadores tant en atac com en defensa durant tot el matx».

El FS Montcada tindrà un partit complicat la pròxima jornada, amb la visita a la pista d’El Morell, el segon classificat de la Divisió d’honor Catalana, amb 12 punts, dos més que les montcadenques, que ocupen la tercera posició. El matx es disputarà el 6 de novembre, a les 19.30h.