El FS Montcada elimina el CN Sabadell als penals en una nit màgica al pavelló Miquel Poblet

El partit, disputat aquest dimarts, va acabar amb empat a dos, però els montcadencs es van imposar en els llançaments de cinc metres per 7-6

La plantilla del FS Montcada celebra la victòria davant el CN Sabadell
FS Montcada
El FS Montcada ha eliminat el CN Sabadell, que juga a una categoria superior que els montcadencs

El FS Montcada s’ha classificat per a la cinquena ronda de la Copa Catalunya després d’eliminar aquest dimarts el CN Sabadell, de Segona B, a la tanda de penals per 7 a 6. El temps reglamentari va acabar amb empat a dos gols. Marc Hermosel es va avançar en el minut 5, però els sabadellencs van capgirar el marcador amb dos gols al 13 i al 27. Al 43, Marc Cárdenas va igualar l’electrònic.

Partidàs dels jugadors, que ho van donar tot per igualar les forces i la qualitat del rival. El plantejament del matx ens va sortir rodó, ja que vam ser capaços de neutralitzar les seves individualitats i aprofitar la contra per marcar”, ha destacat l’entrenador, Juanjo Amigo, qui ha afegit que el seu equip va disposar de diverses ocasions a la segona part per endur-se el triomf.

A la tanda de penals, “els nostres porters –Ivan Arcusa i David Loinaz– van estar de deu i els jugadors també perquè van marcar malgrat la pressió”, ha manifestat el tècnic, qui s’ha mostrat “molt content pels jugadors i el club i per veure la graderia plena gaudint del nostre joc i de la classificació”.

L’afició i els jugadors montcadencs van embogir quan els sabadellencs van llançar fora l’últim penal, que donava el triomf a l’equip de Juanjo Amigo. El FS Montcada jugarà la pròxima eliminatòria contra l’Olímpic Floresta, a l’altre grup de la Tercera Nacional. El matx es disputarà al pavelló Miquel Poblet el 27 de març.