El FS Montcada encaixa la primera derrota contra el Sant Joan de Vilassar (4-8)

El sènior femení aconsegueix el primer punt a la lliga davant del Futsal Mataró (3-3) i el juvenil perd a la pista del CN Sabadell (4-3)

Adil Nafari va fer dos gols contra el Sant Joan de Vilassar
Lluís Maldonado
Una acció del partit entre el FS Montcada i el Futsal Mataró

El CFS Montcada va perdre aquest dissabte per 4-8 contra el Sant Joan de Vilassar en la segona jornada de la Tercera Divisió Nacional. Una mala primera part va condemnar el conjunt montcadenc, que encara no ha aconseguit la primera victòria de la temporada.

El partit disputat al pavelló Municipal Miquel Poblet va començar amb una fluixa primera part de l’equip de Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada. Els errors greus que va cometre el conjunt local van ser aprofitats pel Sant Joan de Vilassar posant-se 0-3 al marcador, mentre que les ocasions dels montcadencs no entraven.

En la segona meitat, el Montcada va sortir més actiu i va retallar el marcador, gràcies als gols de Victor, André Da Silva, en pròpia porta, i Adil Nefari. “Ens vam posar 3-4 tenint ocasions clares d’empatar i, fins i tot, de posar-nos per endavant”, ha indicat el tècnic. Abans de jugar amb porter jugador, l’equip visitant va marcar el 3-5. Quan hem sortit amb el joc de 5, no hem tingut les idees clares i el rival ens ha ficat dos gols més”, afirma l’entrenador montcadenc. A falta de 2 minuts, el Montcada es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Joan Paredes i en la inferioritat del 4vs3 el Sant Joan va sentenciar posant el 3-8 al marcador. En l’últim minut, Adil Nefari va aconseguir maquillar el resultat marcant el 4-8 definitiu.

'Ens vam posar 3-4 tenint ocasions clares d’empatar i, fins i tot, de posar-nos per endavant. Quan hem sortit amb el joc de 5, no hem tingut les idees clares i el rival ens ha ficados gols més', ha valorat el tècnic, Juanjo Amigo

Primera derrota del primer equip del FS Montcada a lliga que deixa a l’equip 14è classificat amb 1 punt. El proper dissabte (18h), els de Juanjo Amigo visitaran al FS Castellar, que ve d’empatar 5-5 contra Gràcia FS.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va aconseguir aquest dissabte el primer punt de la temporada a la Divisó d’Honor Catalana en un partit molt ajustat davant d’un equip que la temporada passada va baixar de Segona Nacional. Les montcadenques van començar el partit dominant el seu rival i es van avançar en el marcador mitjançant el gol de Natalia al minut 6. “Vam tenir diverses ocasions per augmentar la distància, però no vam estar encertades”, ha indicat Erik Berlinghieri, el tècnic local. El partit va arribar 1-0 al descans.

El Mataró va sortir la segona part dominant, però una bona defensa del Montcada i una gran actuació de la portera local van evitar l’empat. Malgrat això, les visitants van aconseguir empatar en una jugada aïllada. Ràpidament, Thais va tornar a avançar les montcadenques per posar el 2-1 a l’electrònic. En uns últims minuts trepidants de partit, el Mataró va empatar, gràcies al seu joc de 5. Natalia va tornar a marcar fent el seu doblet personal i tornant a avançar al conjunt local, però en l’últim minut el Mataró va empatar el partit posant el 3-3 definitiu.

'Hem d’aprendre dels errors que vam tenir. Estic molt content amb les jugadores, segueixen amb una actitud i ganes impecables, els resultats arribaran', va afirmar el tècnic, Erik Beringhieri

Hem d’aprendre dels errors que vam tenir. Estic molt content amb les jugadores, segueixen amb una actitud i ganes impecables, els resultats arribaran”, va afirmar el tècnic. El sènior femení buscarà la primera victòria el proper diumenge (14h) a casa contra el CCR Castelldefels, que ve de perdre 2-4 contra l’Industrias Santa Coloma.

Juvenil A

El juvenil del CFS Montcada va perdre 4-3 contra el Natació Sabadell en un partit que mereixia molt més. Una primera part bona a nivell defensiu i d’intensitat del conjunt montcadenc que va arribar a xutar 16 vegades a la porteria rival marcant 3 gols. Malgrat el bon inici, el Natació Sabadell va aconseguir arribar al descans amb empat a 3 disposant només de quatre oportunitats.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica de la primera i els locals van marcar el 4-3 amb només dos llaçaments en tot el període. Els montcadencs no van estar encertats de cara porteria i, malgrat arribar nou vegades a la meta rival no van poder marcar més gols. “Vam fallar en la presa de decisions i en aquesta categoria no es pot fallar”, afirma el tècnic montcadenc, Nando Sáez. El proper dissabte (18h), el FS Montcada intentarà tornar a la senda de la victòria a casa contra el Montesión mallorquí, el cuer de la categoria.

La FCF ha convidat el juvenil per fer un amistós contra la selecció catalana sub-16. 'És un orgull a nivell de club, equip i entrenador', afirma Nando Sáez.

Per una altra banda, la FCF, Federació Catalana de Futbol, ha convidat el juvenil “A” del CFS Montcada per fer un amistós el proper diumenge 30 d’octubre contra la selecció catalana sub-16. El partit es disputarà a les 19.30h al pavelló municipal Can Cases de Martorell. “És un orgull a nivell de club, equip i entrenador”, afirma Nando Sáez.