El FS Montcada encaixa una dura derrota contra el Mataró (1-8)

Els locals continuen a l’última posició sense haver sumat encara cap triomf

La falta d'encert de cara a porteria és un dels problemes del FS Montcada aquesta temporada
Laura Grau

El FS Montcada ha encaixat una dura derrota contra el FS Mataró per un contundent 1-8 i continua sense guanyar després de sis jornades a Tercera Nacional. El conjunt de Juanjo Amigo tanca la classificació al grup 1, amb 3 punts aconseguits en tres empats. Aquesta és la segona derrota a la competició, però ha estat la més contundent. El Mataró, que arribava al pavelló Miquel Poblet amb un punt més que el Montcada a l’antepenúltima posició, s’ha col·locat al setè lloc, amb 7 punts.

El rival es va avançar en el marcador amb un gol al minut 3, però la reacció local no es va fer esperar, amb un gol d’Àlex Andrés al 4. Abans del descans, el Mataró va trencar la igualat al minut 16, marxant al vestidor amb un 1-2 en l’electrònic. “A la primera part, vam disparar a porteria un total de 17 vegades, mentre que el rival només ho va fer en 8 ocasions. Seguim amb molt poc encert de cara a gol”, ha comentat el tècnic local, Juanjo Amigo.

A la represa, el FS Montcada va fer un mal començament de la segona part, situació que va aprofitar el Mataró per deixar el marcador en un 1-4. Els montcadencs ho van continuar intentant, però “la presa de decisions als metres finals no van ser les millors i, fins i tot, no vam marcar tenint superioritat numèrica. Quan vam sortir de 5, ens van fer els gols restants”, explica Amigo, qui reconeix que sent “impotència per no aprofitar les ocasions i per la facilitat amb què ens marquen a nosaltres”. El FS Montcada visitarà el pròxim dissabte la pista del Gràcia, a la tretzena posició amb 6 punts.