El FS Montcada femení debuta a la màxima categoria amb una victòria contra el Vallseca (2-4)

L’equip va oferir una bona imatge, amb una defensa seriosa

El tècnic Xavi Romeo dona instruccions a les seves jugadores a un dels partits disputats aquesta temporada al pavelló Miquel Poblet
Arxiu/ Laura Grau
Xavi Romeo continua a la banqueta del sènior femení del FS Montcada

El sènior femení del FS Montcada ha començat amb bon peu la seva participació a la Divisió d’Honor Catalana en la seva estrena a la categoria. L’equip de Xavi Romeo va guanyar a la pista del Vallseca de Barcelona per 2-4, en un matx intens que es va resoldre a la segona part.

El conjunt montcadenc es va avançar en el marcador amb un gol de Thais al minut 9, però al 15 va empatar el rival. L’alegria del’equip barceloní va durar dos minuts, ja que Elisabeth va fer el segon per al FS Montcada. Al darrer minut del primer temps, el Vallseca va fer l’empat a dos. A la represa, dos gols d’Estefanía i Elisabeht, al 30 i 32, va decantar la balança cap al club de Montcada.

El tècnic montcadenc, Xavi Romeo, que continua a la banqueta després d’haver assolit la temporada passada l’ascens, creu que la clau de la victòria va ser l’actitud de la plantilla. “Van sortir molt concentrades en defensa i van dominar el partit des del principi”, ha dit l’entrenador, qui opina que va ser “una victòria molt treballada, controlant la pilota i sempre per davant en el marcador”. L’objectiu del FS Montcada aquest any és “disfrutar de la nova categoria amb l’objectiu principal de quedar el més amunt possible”.