El FS Montcada goleja per 8 a 2 el Lloret en un gran partit dels locals

La victòria permet al conjunt de Juanjo Amigo situar-se a la primera posició

Adil, a la foto en una acció del partit contra el Pineda, va fer tres gols al darrer matx a casa contra el Lloret
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada va golejar dissabte el Lloret, que arribava com a líder al Miquel Poblet, per 8-2 en un matx en què els locals van ser superiors des del primer minut de joc. Al descans, els montcadencs guanyaven per 2-0, una diferència que van ampliar amb 6 gols més al segon període. El jugador montcadenc Adil va fer un hat-trick. Per al tècnic local, la concentració va ser la clau per superar el rival menys golejat al grup i el més eficaç davant de porteria: "L'equip estava mentalitzat per a aquest matx, intentant millorar el joc de les dues anteriors jornades", opina Amigo.

La victòria permet al conjunt de Juanjo Amigo situar-se a la primera posició del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 12 punts, empatat amb el Vilafant. A la pròxima jornada, el FS Montcada visitarà la pista de l'Sporting Montmeló, el cuer del grup amb només 1 punt. L'equip montcadenc ha fet un ple de victòries des que s'ha reiiniciat la competició: "El bloc està creixent i creu en el projecte i en l'objectiu d'intentar pujar a Tercera. No serà fàcil perquè totes les setmanes juguem finals que s'han de guanyar".