El FS Montcada guanya a l’Arenys de Munt al Miquel Poblet i aconsegueix sortir del descens (8-6)

El juvenil perd 6-2 a la pista del Futsal Vicenti i es queda a 10 punts de la salvació amb 4 jornades per davant

Rubén Rojano en una acció ofensiva en el partit vs Arenys de Munt
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada supera a l’Arenys de Munt en un partit trepidant amb una pluja de gols i obté tres punts molt importants. Els blue encadenen una ratxa de 4 partits consecutius sense conèixer la derrota que els permet sortir del descens.

El partit no va començar de la millor manera possible i l’Arenys es va posar 0-2 per davant en els primers 6 minuts. Ràpidament, els blue van reaccionar molt bé, i Jordi Saad i Álex van empatar el matx. El Montcada va tenir molt encert de cara a porteria i ho va aprofitar per posar-se 6-2 en el marcador al descans amb gols de Víctor, Rubén, Cardenas i Adil. “El joc, l’actitud i els resultats de l’equip són molt bons, però s’ha de ser prudent i continuar en aquesta línea per aconseguir salvar la categoria”, destaca Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada.

El joc, l’actitud i els resultats de l’equip són molt bons, però s’ha de ser prudent i continuar en aquesta línea per aconseguir salvar la categoria

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

En la segona part, l’Arenys va tornar a sortir més endollat i en dos minuts va retallar distàncies posant-se 6-4. En el millor moment del conjunt visitant, Víctor va marcar el 7-4 i el seu doblet que va servir per donar tranquil·litat a l’equip. A falta de 10 minuts, els arenyencs van posar el 7-5. Poc després, Álex va tornar a replicar ficant el seu doblet i sentenciant el partit amb el 8-5. Al final, l’Arenys va marcar el definitiu 8-6.

Aquest resultat permet el FS Montcada sortir del descens. L’equip se situa 13è classificat amb 24 punts, un per sobre del Parets. La setmana vinent visitaran la pista del FS Caldes, 11è.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada perd 6-2 a la pista del Futsal Vicenti en un partit on la mala primera part va condemnar a l’equip de Juanjo Amigo. Els blues es queden a 10 punts de la salvació amb 12 per disputar-se.

En la primera part, el Vicenti va aprofitar els errors individuals del Montcada i en el seus primers tres xuts es va posar 3-0. Abans del descans, els locals van ampliar el seu avantatge amb el 4-0. “Una setmana més tot el que hem treballat no serveix de res, ja que, novament els errors individuals ens costen gols en contra”, destaca Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada. En la segona part, els blues van tirar d’orgull per aconseguir acabar amb el definitiu 6-2.

Una setmana més tot el que hem treballat no serveix de res, ja que, novament els errors individuals ens costen gols en contra

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Aquest resultat deixa l’equip 14è classificat amb 21 punts a 10 de la salvació que la marca el Ripollet. La setmana vinent els montcadencs reben a casa el FS Caldes, cuer de la categoria.