El FS Montcada es retroba amb la victòria tres mesos després contra el FS Castellar (4-2)

El partit del sènior femení es va suspendre i el donaran com a perdut per 6-0, mentre que el juvenil va caure 3-9 contra el Barça

Joan Paredes va ser l'heroi de l'equip amb el gol del 3-2 a falta de 50 segons
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada aconsegueix una victòria molt important per mantenir les seves opcions per la permanència davant d’un rival directe. Els blues van obtenir els tres punts després de marcar dos gols en l’últim minut i d’imposar-se per 4-2 el FS Castellar al pavelló Miquel Poblet.

La primera part va ser molt igualada amb dos equips que no volien arriscar massa i es va arribar el descans amb 0-0. En el minut 2 de la segona part, Marc va marcar l’1-0 per posar en avantatge els montcadencs. La alegria va durar poc, ja que el Montcada es va quedar amb un menys per l’expulsió de Víctor i el Castellar va empatar el partit.

Són tres punts molt importants perquè la situació era límit, ara hem d’aprendre a controlar els nervis. Tot i això, estic molt content, ja que va lluitar en tot moment

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

Amb l’1-1, els blue van seguir lluitant i Jordi Saad va aconseguir marcar el 2-1. En els últims minuts, el Castellar va treure el porter jugador i va empatar a falta de dos minuts. El partit no havia acabat i Joan Paredes va marcar el 3-2 a falta de 50 segons per acabar. Els montcadencs van sentenciar el matx en l’últim segon amb el gol del 4-2 de Rubén. “Són tres punts molt importants perquè la situació era límit, ara hem d’aprendre a controlar els nervis. Tot i això, estic molt content, ja que va lluitar en tot moment”, destaca Haide Pulido, tècnic del FS Montcada.

Aquesta victòria deixa l’equip en 14a posició, en zona de descens, amb 16 punts. La jornada vinent visitaran la pista del FS Parets, conjunt que marca la permanència amb 19 punts.

Sènior femení

El partit entre el CCR Castelldefels i el sènior femení del FS Montcada es va suspendre, ja que les blue no arribaven al mínim de jugadores per disputar el matx. Les locals es van presentar, per tant, l’enfrontament el donaren per perdut el Montcada per 6-0.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada va perdre per 3-9 contra el Barça al Miquel Poblet en un partit que l’efectivitat dels culés va fer decantar la balança el seu favor.

Els blue van arrancar molt bé i es van posar per davant en el marcador amb l’1-0. Ràpidament, el Barça va donar la volta gràcies a errors greus en sortida de pilota del Montcada i la seva efectivitat de cara a porteria. A partir d’aquest moment, els blaugrana van ser superiors en tot moment i es van endur la victòria per 3-9. “L’equip va treballar molt bé i estic molt content, hem de seguir creixent i pensar en el proper partit”, indica Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

L’equip va treballar molt bé i estic molt content, hem de seguir creixent i pensar en el proper partit

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Aquesta derrota deixa el Montcada 14è classificat, en zona de descens, amb 21 punts. La jornada vinent rebran la visita del Palma Futsal al Miquel Poblet.