El FS Montcada ja té l’equip, malgrat les baixes inesperades d’última hora

El club ha incorporat cinc fitxatges, però diversos jugadors formats a la casa han decidit marxar a d’altres equips

El tècnic del FS Montcada, Juanjo Amigo, ha patit de valent per confeccionar la plantilla per a la segona temporada a la Tercera Nacional. El club reforça el primer equip amb la incorporació de cinc fitxatges: el porter Sergi Carmona (La Prosperitat), Enric Fontanillas (La Unión), Javi Expósito (Rubí) i Yassin i Mohamed Darkaoui (Manlleu). També pugen del juvenil de Divisió d’Honor el porter Christopher Chidi i els jugadors Rubén Rojano i Marc Monsonet.
Respecte la plantilla de la temporada passada, continuen Víctor Andrés, Marc Cárdenas, Álex Mayor, Joan Paredes i Adil Nefari. 
 
Baixes
Els mals de cap per a Amigo van aparèixer amb la marxa de diversos jugadors amb els quals el club hi comptava. Així, han abandonat l’entitat el porter David Loinaz, que ha fitxat pel sènior B del Marfil Santa Coloma, Marc Pérez, Marc Hermosel, Ibi i Álex Andrés, a més del porter del juvenil Martí Puig. 
“Fa mal que jugadors que s’han format des de petits al FS Montcada marxin quan se’ls ofereix la possibilitat d’estar al primer equip”, ha comentat l’entrenador, qui assegura estar “decebut” perquè l’objectiu del club era formar una plantilla amb gent de la casa, donant continuïtat al projecte iniciat la campanya passada a Nacional. 
 
Pretemporada
El FS Montcada començarà els entrenaments el 29 d’agost. En el moment de tancar aquesta edició, la Federació Espanyola de Futbol encara no havia publicat el calendari de la pròxima lliga. “El grup continuarà sent molt competitiu i haurem de treballar dur per intentar assolir la permanència quan abans millor”, ha destacat Amigo.
Pel que fa al sènior femení, Xavi Romeo seguirà un any més a la banqueta del FS Montcada, en el que serà la seva segona temporada a la Divisió d’Honor Catalana: “Encara no tenim la plantilla tancada, estem pendents de confirmar dos fitxatges”.
Seccions:

Deixa un comentari