El FS Montcada juvenil empata a Salou un matx que tenia encarrilat

El tècnic, Nando Sáez, marxa amb la sensació d’haver perdut dos punts

El juvenil del FS Montcada debutarà a casa el pròxim dissabte
Arxiu/ Pilar Abián

El juvenil A del FS Montcada ha començat la competició al grup 3 de la Divisió d’Honor Estatal amb un empat a dos a la pista del Salou, un equip debutant a la categoria. La primera part va acabar sense gols però, a la represa, els montcadencs es van posar amb un avantatge de 0-2 als primers minuts després de dos contraatacs molt ben definits. En una acció posterior on el Montcada podria haver sentenciat el partit amb el tercer gol es va passar a l’1-2, ficant de nou el rival en el matx.

En la recta final, l’expulsió del capità va complicar la situació per al conjunt de Nando Sáez, que s’estrenava a la banqueta. Jugant de 5 el Salou, en un xut fluix al primer pal, va fer el definitiu 2-2. “Marxem amb la sensació d’haver perdut dos punts, ja que vam tenir moltes més ocasions que ells al segon temps, però no ha pogut ser. Ens queda molta feina, es nota que era el primer partit”, ha manifestat Sáez. El FS Montcada jugarà el pròxim dissabte (18h) al pavelló Miquel Poblet el primer partit a casa contra l’Hospitalet Bellsport, un dels rivals complicats de la categoria.