El FS Montcada paga car el seus errors i perd a la pista del Sant Joan de Vilassar (6-3)

El sènior femení va tenir jornada de descans, mentre que el juvenil va guanyar 3-5 a la pista del FS Montesión en el debut de Juanjo Amigo a la banqueta

El primer equip encaixa la seva cinquena derrota consecutiva
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada va perdre 6-3 contra el Sant Joan de Vilassar en un partit igualat que les errades dels montcadencs van decantar el matx a favor dels locals. Els blue segueixen a la zona de descens, però a tan sols tres punts de la salvació.

El Montcada va sortir molt endollat i es va avançar en el marcador, gràcies a un gol de falta de Yassin. Abans del descans, el Sant Joan va aprofitar dues errades greus dels blue per remuntar el partit i posar-se en avantatge per 2-1. Els montcadencs van marxar tocats al descans i a la sortida de la segona part van encaixar dos gols més.

Amb el 4-1, el Montcada va seguir apretant i es va apropar en el marcador gràcies els gols de Jordi Saad i Víctor. A falta d’un minut per el final, els blue van tenir una oportunitat clara amb el porter jugador per empatar el partit, però van fallar i el Sant Joan ho va aprofitar per sentenciar i posar el definitiu 6-3 en el marcador. “Tot i que el resultat no es bo, les sensacions i l’actitud dels jugadors ha estat de 10. Hem estat competint el partit fins el final i hem de seguir en aquesta línea”, destaca Haide Pulido, tècnic del FS Montcada.

Tot i que el resultat no es bo, les sensacions i l’actitud dels jugadors ha estat de 10. Hem estat competint el partit fins el final i hem de seguir en aquesta línea

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

Aquest resultat deixa l’equip en 14a posició amb 13 punts, en zona de descens. La jornada vinent serà un partit clau per el futur dels blue ja que reben el FS Castellar al Miquel Poblet, 15è classificat amb 11 punts.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada va guanyar 3-5 en la pista del FS Montesión i obté tres punts vitals per mantenir-se en la lluita per la permanència a la lliga Divisió d’Honor Nacional.

Els blue van fer un partit molt seriós a Palma de Mallorca i es van endur el triomf sense patir. “L’equip va estar molt implicar i va resoldre l’enfrontament a la perfecció. Aquesta victòria ens dona moral per seguir creixent”, destaca Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

L’equip va estar molt implicar i va resoldre l’enfrontament a la perfecció. Aquesta victòria ens dona moral per seguir creixent

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Amb aquests tres punts, el Montcada retalla distàncies i es queda 14è classificat amb 21 punts, a tan sols 3 del FS Ripollet i 4 del Martorell. Els blue rebran la propera jornada la visita al Miquel Poblet del Barça, líder destacat de la categoria.