El FS Montcada pateix la segona derrota a la pista d’El Morell (4-1)

El tècnic local, Xavi Romeo, opina que l’arbitratge va condicionar el joc del seu equip

El FS Montcada femení ha baixat dos llocs a la taula després de la derrota a El Morell
Laura Grau

El sènior femení del FS Montcada ha sumat la segona derrota a la Divisió d’Honor Catalana després de caure a la pista d’El Morell, el segon classificat, per 4-1. La derrota ha fet baixar dues posicions al conjunt de Xavi Romero, que ara es troba al cinquè lloc, amb 10 punts.

El partit no va començar bé per al FS Montcada, amb un 2-0 amb gols als minuts 4 i 8. Abans del descans, Estefanía Jémez va reduir diferències. A la represa, El Morell va sentenciar el matx amb dos gols més al 17 i el 28. El tècnic local reconeix que el seu equip no va jugar al nivell de cada setmana, tot i que considera que el joc del seu equip va estar condicionat per l’arbitratge.

Nosaltres apretem molt en defensa i no ens va deixar jugar com sempre perquè tot eren faltes i amenaça de targetes”, argumenta Romeo, qui també ha destacat el gran nivell del rival. “Segura que estarà a dalt i acabarà entre les tres primeres classificades”, ha afegit l’entrenador. El FS Montcada té el pròxim diumenge un altre partit complicat, ja que rebrà la visita al pavelló Miquel Poblet del Rubí, el quart classificat amb els mateixos punts que el conjunt montcadenc.