El FS Montcada perd a la pista del Caldes i torna a la zona de descens (7-2)

El juvenil guanya 4-1 el FS Caldes i manté les seves esperances a la permanència

Jordi Saad en una acció en el partit a casa vs Arenys de Munt
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada cau a la pista del FS Caldes en un mal partit que els torna a deixar en zona de descens. Els blue van pagar car la fluixa primera part i no van reaccionar a la segona part per intentar remuntar.

El Montcada s’enfrontava a un rival directe per la permanència. Durant la primera part no va saber competir bé i va marxar al descans amb un contundent 4-0. A més, els blue no van aprofitar les clares ocasions que van tenir per retallar distàncies. En la segona part, el Caldes va sentenciar ràpidament posant el 6-0. Amb aquest resultat, el Montcada va treure el porter jugador i va marcar dos gols, a més, va fallar un penal. Finalment, el Caldes va anotar el definitiu 7-2. “La pista relliscava molt i no va afavorir pel nostre joc”, subratlla Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada, tot afegint que “hem de passar pàgina i afrontar la setmana amb bona actitud per tal de preparar de la millor manera possible el proper partit a casa”.

La pista relliscava molt i no va afavorir pel nostre joc. Hem de passar pàgina i afrontar la setmana amb bona actitud per tal de preparar de la millor manera possible el proper partit a casa

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

Aquest resultat torna a ficar el Montcada al descens, en 14a posició amb 24 punts, a dos del Parets. La setmana vinent reben a l‘Estel Vallseca, 7è classificat, al Miquel Poblet.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada guanya a casa el FS Caldes per 4-1 i manté vives les seves opcions de permanència a la categoria. Els blue van ser superiors al cuer de la categoria i van tornar a la senda de la victòria dos mesos després.

En la primera part, els blue van estar molt concentrats i van tenir moltes ocasions, però el primer gol no arribava. Poc abans del descans, en una gran jugada dels montcadencs va arribar l’1-0.

L’equip va estar molt seriós i concentrat durant tot el partit

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

En la segona meitat, el Montcada va tenir un greu error en defensa que el Caldes va aprofitar per empatar el partit. Poc després, els montcadencs es van tornar a avançar per 2-1 i amb una bona defensa del porter jugador van aconseguir ficar dos més per sentenciar el partit amb el 4-1. “L’equip va estar molt seriós i concentrat durant tot el partit”, destaca Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

Amb aquest resultat, els blue retallen distàncies amb el Ripollet i mantenen vives les seves opcions a la salvació. El Montcada es queda a 8 punts del conjunt ripolletenc a falta de tres jornades per el final de lliga. La setmana vinent es desplacen a les illes Balears per enfrontar-se el Levant de Manacor.