El FS Montcada perd contra el Vacarisses, cuer de la categoria, i es complica la permanència (4-5)

El juvenil A del FS Montcada perd 2-7 al Miquel Poblet contra el Palma Futsal i s’allunya de la salvació de Divisió d’Honor Nacional

Adil Nefari amb la pilota els peus en el partit vs FS Caldes
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada cau a casa contra el CE Vacarisses per 4-5 en un partit boig on la sort va donar l’esquena al conjunt blue. Els montcadencs no van aprofitar les punxades dels seus rivals i segueixen a 6 punts de la salvació.

El Montcada va començar molt bé l’enfrontament amb un gol d’Àlex per posar l’1-0 en el minut 3. L’alegria va durar instants, ja que, poc després el Vacarisses va fer l’empat a 1. En aquest moment, el partit va embogir i va arribar el gol del 2-1 de Joan Paredes. El conjunt visitant va remuntar en tan sols 2 minuts i es va posar 2-3 per davant en el marcador. Els blue no van dir la seva última paraula i van tornar a donar-li la volta el marcador per posar-se en avantatge per 4-3 abans del descans, gràcies els gols d’Enric i Adil.

L’equip va tenir por a no guanyar i vam perdre, són coses que passen i ara ens hem de refer i seguir lluitant

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

Després d’una primera part amb molts gols, el Montcada va sortir a la segona meitat amb ganes de controlar el partit. El pla li estava sortint bé els blue, però el Vacarisses va reaccionar i va empatar el matx a falta d’11 minuts per acabar. En una final a cara o creu, el conjunt visitant va marcar el definitiu 4-5 que va deixar sense cap reacció del Montcada. A falta de 4 minuts, Joan Paredes va ser expulsat amb vermella directa. “L’equip va tenir por a no guanyar i vam perdre, són coses que passen i ara ens hem de refer i seguir lluitant”, comenta Haide Pulido, tècnic del FS Montcada.

Aquesta derrota deixa el Montcada com a 14è classificat, en zona de descens, amb 16 punts. La permanència la marca la Prosperitat i el Parets amb 22. Els blues visitaran la setmana vinent la pista del Futsal Mataró, 11è classificat.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada perd 2-7 al Miquel Poblet contra el Palma Futsal i s’allunya de la salvació de Divisió d’Honor Nacional. Els errors greus van condemnar l’equip a una derrota contundent a casa.

Els blue es van avançar en el marcador, però el Palma va aprofitar les errades dels montcadencs per donar-li la volta el resultat i posar-se per davant. “Vam tenir moltes ocasions de gol, però no vam ser efectius, com si ho va ser Palma”, destaca Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada, tot afegint que li estranya els resultats de Martorell i Ripollet fora de casa contra rivals superiors. Martorell va guanyar 1-5 a la pista d’Indústrias Santa Coloma i Ripollet va endur-se els tres punts contra el FS Salou.

Vam tenir moltes ocasions de gol, però no vam ser efectius, com si ho va ser Palma

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Després d’aquesta jornada, el Montcada segueix 14è classificat, en zona de descens, amb 21 punts a 7 de la permanència que la marquen Martorell i Ripollet. La setmana vinent, els blue visitaran la pista del Ripollet en un derbi decisiu per el descens.