L’equip de Juanjo Amigo encaixa a Caldes (6-5) la quarta derrota consecutiva

El FS Montcada ha perdut a Santa Coloma després de dues victòries consecutives
Arxiu/ Laura Grau
El FS Montcada es juga la permanència a les últimes tres jornades de lliga

L’equip de Juanjo Amigo s’ha situat a tan sols tres punts del descens -és quart per la cua amb 33 punts al grup 1 de Tercera Nacional-, en encaixar aquest diumenge contra el Caldes per 6-5 la quarta derrota consecutiva. L’entrenador reconeix que la situació és complicada. Hem estat millors que el rival, que ha tingut una gran efectivitat ofensiva. Nosaltres hem encaixat 39 gols en quatre partits, una barbaritat”, ha explicat Amigo, qui ha destacat que el Caldes va disparar a porteria cinc vegades a la primera part i va marcar tres gols i, a la segona, va fer sis llançaments i en va transformar tres. “En canvi, nosaltres vam fer 17 tirs al primer temps i no vam marcar i, a la segona, de 23 xuts, 5 gols”, ha argumentat Amigo.

Situació difícil

Perdran la categoria els tres últims classificats. A falta de tres partits perquè acabi la competició, el FS Montcada té un avantatge de tres punts respecte l’Eixample, l’antepenúltim, amb el qual té a favor el golaverage particular. “Amb un partit guanyat, en tindríem prou”, ha comentat l’entrenador. El FS Montcada visitarà el pròxim dissabte la pista del Jesús-Maria, el cinquè classificat, amb 42 punts. A les dues últimes jornades, s’enfrontarà a rivals directes implicats en el descens com l’Hospitalet, un lloc per sobre dels montcadencs amb 35 punts, i finalitzarà la lliga a casa contra el Grups Arrahona, el penúltim amb 17 punts.