El FS Montcada suma un punt que sap a poc contra el FS Montsant (3-3)

Els blue sumen un punt i s’apropen a 4 de la permanència, que la marca el FS Parets amb 22.

Els blue encadenen dos partits consecutius empatant
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada empata a casa contra el FS Montsant, líder de la categoria, per 3-3 en un partit on van tenir molt a prop la victòria. Els blue sumen un punt i arriben a 18, a 4 de la salvació que la marca el Parets que va perdre 7-4 contra el Sant Joan de Vilassar.

El Montcada va sortir molt endollat a l’enfrontament amb una pressió molt bona que els permetia robar pilotes en camp contrari amb molta facilitat. Amb aquest bon inici, els blue es van avançar en el marcador amb un gol d’Isaac Boqué. La alegria va durar poc, ja que, un minut després el Montsant va posar l’1-1.

Treure un punt contra el líder ens dona ales per seguir lluitan. A més, vam estar molt a prop d’aconseguir la victòria

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

En la segona part, els montcadencs van tornar a sortir més connectats i Àlex va marcar el 2-1. El líder no es va rendir i en dues errades del Montcada va aprofitar per remuntar el partit i posar-se per davant per 2-3. Els blue no van baixar els braços i a falta d’un minut per acabar el matx, Joan Paredes va marcar el gol del definitiu 3-3. “Treure un punt contra el líder ens dona ales per seguir lluitant. A més, vam estar molt a prop d’aconseguir la victòria”, destaca Haide Pulido, tècnic del FS Montcada.

Aquest resultat deixa l’equip en 14a posició amb 18 punts a 4 de la salvació. La setmana vinent visitaran la pista del FS Rubí, 6è classificat.