El FS Montcada supera el Futsat Terrassa per 1-3, tot i les baixes

El conjunt de Xavi Romeo es manté al segon lloc, a tan sols un punt del Sant Cugat, el líder

El FS Montcada femení té encara cinc jornades per intentar acabar líder del seu grup
Arxiu/ Laura Grau
El FS Montcada aspira a l'ascens a la Divisió d'Honor Catalana

El FS Montcada femení es manté a la segona posició del grup 1 de la Primera Divisió Catalana, després de guanyar a la pista del Futsal Terrassa, l’antepenúltim, per 1-3. El Sant Cugat, líder a un punt d’avantatge respecte les montcadenques, va superar Les Glòries 2014 per la mínima (1-0).

El conjunt de Xavi Romeo es va avançar en el marcador amb dos gols, obra d’Elisabeth (9’) i Thais (10’), però abans del descans les terrassenques van reduir la diferència. A la represa, Marina García va sentenciar el matx amb un gol al minut 27. «Vam jugar molt bé, tot i que veníem justes d’efectius, amb només dos canvis», comenta l’entrenador, qui considera que la victòria podria haver estar més àmplia. «La portera del Terrassa va parar moltíssim, alguns xuts a boca de canó», ha explicat Romeo.