El FS Montcada tanca l’any amb un empat a 5 a Arenys de Munt

El sènior femení es retroba amb el triomf davant de l’Amposta (4-2) i el juvenil A cau contra l’Industrias Santa Coloma (8-4)

El montcadenc Àlex Vaca va fer un hat-trick al partit contra l'Arenys de Munt
Arxiu/ Montcada Comunicació

El FS Montcada ha tancat l’any amb un empat a 5 a la pista de l’Arenys de Munt amb un gol a l’últim minut d’Àlex Vaca, que va fer un hat-trick. Els locals continuen antepenúltim a Tercera Nacional, amb 10 punts, empatats amb el Vilassar i el Mataró B.

El conjunt de Juanjo Amigo es va avançar amb un 0-3 al primer quart d’hora de joc, amb dos gols d’Àlex Vaca i un altre d’Àlex Andrés. “El resultat es va quedar curt, perquè vam sortir molt concentrats en defensa i, en atac, vam crear moltes ocasions clares”, comenta el tècnic, qui reconeix que a la mitja part “vam parlar de no tirar per terra el treball fet fins al moment, però als 4 primers minuts vam regalar tres gols incomprensibles”. En opinió d’Amigo, amb l’empat a 3 l’equip encara va saber refer-se, amb diverses oportunitats per fer gol, però que no van culminar al fons de la xarxa. A falta de tres minuts, en una jugada d’estratègia, l’Arenys de Munt va fer el 4-3.

L’equip montcadenc, sortint de cinc, encara va crear alguna ocasió, però sense fortuna. El rival va robar una pilota que va propiciar un contracop que va suposar el 3-5. El FS Montcada no es va donar per vençut, fent el 5-4 al minut 39 obra de Marc Cárdenas i l’empat a 5 als últims instants, aconseguit per Àlex Vaca. “El resultat és immerescut. Ens va faltar la veterania per dormir en certs moments el matx. La plantilla va fer un gran esforç perquè només disposàvem de tres canvis de pista. Ara toca descansar i carregar piles per començar el 2022 amb noves energies”, valora l’entrenador.

Femení

A la Divisió d’Honor Catalana, el sènior femení s’ha retrobat amb la victòria després de cinc derrotes consecutives en vèncer l’Amposta, el cuer sense cap punt, per 4 a 2. Malgrat el triomf, el tècnic, Xavi Romeo, reconeix que “ha estat el pitjor matx de la temporada que hem jugat. Ens hem encomanat del ritme lent del rival”. El FS Montcada ocupa l’onzena posició, amb 13 punts.

Altres resultats

A la Divisió d’Honor Estatal, el juvenil A del FS Montcada va perdre contra l’Industrias Santa Coloma per 8-4. El conjunt de Darío Martínez ocupa la desena posició amb 18 punts. D’altra banda, a Segona Catalana, el FB Montcada va empatar a 6 a la pista del Matadepera i el FS Montcada B va vèncer l’Arrahona per 5-2. En femení, el Can Cuyàs va sumar la segona victòria a lliga en superar el Matadepera per 1-7.