El FS Montcada visita el Futsal Mataró amb la intenció de seguir en la lluita per la permanència

El juvenil visita la pista del FS Ripollet en un derbi clau en la lluita per la permanència

Joan Paredes i Enric Fontanillas en una acció defensiva en el partit vs Floresta
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada es desplaça a la pista del Futsal Mataró amb ganes de tornar a guanyar i seguir en la lluita per sortir del descens. El matx, corresponent a la jornada 21 de la Tercera Divisió Nacional, es disputarà el diumenge 19 de març a les 20h al pavelló del Mataró.

El Montcada necessita amb urgència començar a sumar de tres en tres per poder tenir opcions a la permanència. Els blues són a la 14a posició, en zona de descens, amb 16 punts a 6 de la Prosperitat i el Parets, i a 8 del Mataró. “Ens hem de refer i continuar en la lluita, encara queda molta lliga”, destaca Haide Pulido, tècnic del FS Montcada. Els montcadencs buscaran una victòria que els apropi els seus rivals per el descens. El partit de la primera volta entre ambdós conjunts se’l va endur el Montcada per 2-1.

Ens hem de refer i continuar en la lluita, encara queda molta lliga

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, el Futsal Mataró arriba amb ganes de tornar a la senda de la victòria. La setmana passada van perdre 7-5 a la pista del FS Gràcia. El conjunt mataroní se situa en 11a posició amb 24 punts, 8 per sobre del descens.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada visita la pista del FS Ripollet en un derbi clau en la lluita per la permanència. El matx, corresponent a la jornada 24 de la Divisió d’Honor Nacional, es disputarà el diumenge 19 de març a les 18.30h.

Els blues són conscients que aquest derbi és una final per mantenir opcions de la salvació. “Ha sigut una bona setmana d’entrenaments, confiem en els nois. Sabem que és un partit molt important, a vida o mort, on només ens serveix guanyar”, subratlla Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada. El conjunt montcadenc se situa en 14a posició, en zona de descens, amb 21 punts a 7 del Ripollet i el Martorell.

Ha sigut una bona setmana d’entrenaments, confiem en els nois. Sabem que és un partit molt important, a vida o mort, on només ens serveix guanyar

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, el FS Ripollet arriba en bona dinàmica després d’aconseguir una important victòria la setmana passada per 1-5 a la pista del FS Salou. El conjunt ripolletenc se situa 12è classificat amb 28 punts. El partit de la primera volta entre ambdós conjunts se’l va endur el Ripollet per 1-4 en el Miquel Poblet.

Deixa un comentari