El Game’s Gallery acomiada l’any amb una golejada 0 a 6 contra el Gavà

Els homes de Pati van fer un partit molt complert, sobretot, el porter Rubén

El Game’s Gallery Montcada ser l’únic equip que va tenir un bon comiat al 2007, després de sumar una contundent victòria a la pista del Gavà (0-6). Els homes de Pati van fer un partit molt complert, encara que el resultat, potser, va ser massa abultat pels mèrits d’uns i d’altres.

La primera part va ser intensa, amb un fort ritme, encara que amb poques ocasions de gol. Rubén, el porter titular del Montcada en aquest partit, va haver de lluir-se de valent als quatre minuts després d’un llençament de Rubén. Es va haver d’esperar a quasi sis minuts del final de la primera part per veure una gran voleia amb l’esquerra d’Emilio, que adelantava en el marcador al Game’s Gallery.
Al començament de la represa, quan més clar es veia l’empat, el Game’s Gallery, va amplir distàncies gràcies a una acció de Natán. El gol va donar tranquil·litat als montcadencs que van tornar a marca quatre minuts més tard en una jugada personal d’Emilio. A falta de tres minutos per a la conclusión el Gavà va jugar amb porter-jugador, i això li va valdre tres gols més. En el 36’, el porter del montcada, Rubén, va culminar el seu gran partit amb un gol desde la seva pròpia portería. Posteriormente, Emilio i Marc Sala, a 19 segundos del final, van aprofitar l’absència del porter rival per deixar el marcador sentenciat amb el contundent 0 a 6.