El Game’s Gallery es retroba amb la victòria i guanya a l’Inca 7-2

El conjunt local va saber aprofitar les ocasions de cara a porteria

El Game’s Gallery Montcada es retroba amb la victòria. El conjunt de Ramón Farrés va guanyar per un clar 7 a 2 a l’Inca. Aquesta victòria és important per el conjunt local perquè els dóna una dosis de moral i es torna a col·locar a la zona alta del Grup Sisè de Primera Nacional. El conjunt local en aquesta ocasió si va saber aprofitar les ocasions de cara a porteria. El Game’s Gallery va sortir a la pista molt concentrat per la necessitat de victòria i als 34 segons, el jugador local Jaime, va obrir el marcador. Amb el control del marcador, l’equip es va fer amb la possessió de la pilota i a falta de cinc minuts de la mitja part el conjunt balear va empatar a 1. Però el Game’s Gallery es va llençar a l’atac i va marcar dos gols en 16 segons. Encara hi va haver temps per un gol de l’inca i a la mitja part l’electrònic reflectia 3 a 2 favorable als locals. A la segona part, el Game’s Gallery va mostrar una seria defensa i a la meitat de la segona part va fer 2 gols en 30 segons que pràcticament sentenciaven el matx. La resta de partit va ser un tràmit pels locals que van augmentar la distancia en el minut 35 i 39 amb gols de Marc Sala i Grimaldos. El Game’s Gallery Montcada va guanyar contra l’Inca un partit important per seguir estan a la part alta de la classificació. El conjunt de Ramon Farrés és sisè amb 14 punts.