El Game’s Gallery Montcada guanya el Manacor amb un gol in extremis

El conjunt balear va empatar el matx al darrer minut, però Sergio va trencar la igualtat amb un gol a manca de 33 segons

Partit boig davant del Manacor de Mallorca que va acabar amb la victòria in extremis (6-7) del Game’s Gallery Montcada després de nombroses alternatives en el marcador. El matx va començar força bé per als montcadencs que van ser molt superiors a la primera meitat, amb un marcador de 0-3. Però la segona part va ser molt diferent. El Manacor no va trigar a utilitzar la mateixa tàctica dels últims compassos del primer període, la de porter-jugador. A partir d’aquí va començar una espectacular reacció del conjunt balear, que va empatar el partit al minut 39. Quan semblava que el duel acabaria així, Sergio va marcar el gol de la victòria a manca de 33 segons per a l’acabament. El Manacor ho va intentar fins al final, però els tres punts van viatjar a Montcada en un partit dels que fan afició.
El tècnic del Game’s Gallery, Ramon Ferrés, reconeix que la pressió del públic i les errades en defensa van motivar la reacció del Mallorca.