El GrupoUno CTC de l’UB MIR acomiada l’any amb una victòria contra el cuer del seu grup

Repàs a la resta de resultats dels equips locals durant l’últim cap de setmana competitiu de 2016

El GrupoUno CTC de l'UB MiR ha acabat l'any a l'onzena posició
Arxiu/Sílvia Alquézar

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MiR va acomiadar l'any amb una victòria al pavelló Miquel Poblet contra el cuer del seu grup, el BFC Pav. Riera B (92-66). L'equip de Marta Balaguer va ser molt superior i amb  aquest triomf puja fins a l'onzena posició amb 18 punts i un balanç de 5 victòries i 8 derrotes. D'altra banda, el sènior femení de l'UB MIR continua sent un dels dos cuers del grup 1r de Tercera després d'encaixar la desena derrota de la temporada contra el CB Cabrera (48-59).

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
Per segona vegada aquesta temporada, la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic es va quedar sense marcar en un partit de lliga i va empatar sense gols a l'estadi de Can Sant Joan contra la Fundació Privada Hermes (0-0). L'Hermes va disposar de les millors ocasions a la primera meitat, incloent un llançament al pal, però després del descans, la Unió va dominar el joc i va estar a prop de la victòria. Després d'aquest just repartiment de punts, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' aconsegueix acabar l'any a la tretzena posició amb 18 punts i es troba fora de les posicions de descens a Segona Catalana.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va encaixar aquest diumenge la segona derrota de la temporada al camp del tercer, l'EF Bonaire (1-0). Després d'una primera meitat sense moviments en el marcador, el gol de la derrota dels verds va arribar al minut 70 amb un llançament de penal en contra. Després d'aquesta ensopegada, l'equip de José Antonio Montes manté la segona posició amb 35 punts, però es queda a vuit punt del líder, l'UE Sabadellenca, i veu com l'EF Bonaire s'acosta a només dos punts.

Futbol. UD Santa Maria. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María no va poder tornar amb cap punt del camp del Can Parellada, on va perdre per 2 a 0. Els dos gols dels egarencs van arribar a la primera mitja de hora joc, als minuts 18 i 29, i l'equip d'Alfonso Torres no va poder reaccionar abans del final. Amb aquesta derrota, la setena de la temporada, els de Terra Nostra baixen fins a la desena posició amb 22 punts.  ç

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle no va poder acabar amb la seva dinàmica negativa i aquest dissabte va encaixar la tercera derrota seguida contra l'Handbol Sant Quirze (23-28). En un partit molt intens, els santquirzencs ja van marxar al descans amb un avantatge de tres gols (12-15). Tot i els 7 gols de Chus Jiménez, els lassal·lians van anar sempre a remolc durant la segona part i aquesta nova ensopegada els situa a la vuitena posició amb 13 punts. D'altra banda, el sènior femení del CH La Salle va estar a punt d'aconseguir la primera victòria de la temporada a Lliga Catalana, però va acabar perdent contra el BM Granollers-Atlètic (17-22). Les lassal·lianes són últimes amb 13 derrotes seguides.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que s'havia mostrat molt fort com a local durant aquesta temporada, no ha pogut guanyar els seus dos últims partits al pavelló Miquel Poblet. Després de la derrota de la 10a jornada contra l'FS Canet (0-4), l'equip d'Álex Fernández no va poder passar de l'empat a 3 aquest dissabte contra l'FS Castellar. Els montcadencs sempre van portar la iniciativa en el marcador i es van avançar al minut 5 amb un gol de Nacho Caño. Els visitants van empatar al minut 12 i amb l'1 a 1 es va arribar al descans. A la segona part, el Broncesval es va tornar a avançar fins a dues vegades amb dos gols de Marc Cárdenas (24' i 32'), però els castellarencs van neutralitzar en les dues ocasions el seu desvantatge fins aconseguir l'empat final amb un tercer gol a sis minuts del final. Amb aquest resultat, els montcadencs continuen a la dotzena posició amb 13 punts.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada va aconseguir aquest cap de setmana el seu tercer empat de la temporada a la pista del CF Montpedrós (3-3). Els vermells van encaixar el primer gol al minut 8, però van poder reaccionar abans del descans gràcies a un acció de Brayan Raudales (15'). A la segona part, l'equip de José Luis Carrasco es va avançar en dues ocasions mitjançant Tomàs Àngel Joven (21') i Adil Khella (31'), però va acabar encaixar el gol de l'empat a sis minuts del final. Tot i sumar aquest punt, l'EF Montcada continua sent última amb 3 punts. Al grup 1r, l'FS Montcada B va encaixar una contundent derrota a la pista de l'FS Polinyà (7-1). Els montcadencs, que al descans perdien per 2 a 0, no van tenir cap opció a la victòria i van fer el gol de l'honor al minut 35, mitjançant David Ruiz, quan el marcador reflectia un 6 a 0. L'equip de Xavi Romeo continua sent últim amb 1 punt.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs ha acabat amb la seva dinàmica negativa i aquest cap de setmana ha aconseguit la primera victòria de la temporada contra l'Escola Pia Sabadell C (2-1). Després d'una primera meitat sense gols, els sabadellencs es van avançar al minut 33. L'equip de Matías Ruiz va saber reaccionar i la va donar la volta al marcador amb dues accions de Rubén Lozano (43') i Rafael Carmona (48'). Després d'aquest resultat, els de Can Cuiàs sumen 4 punts i continuen compartint la cua de la classificació amb el CFS Rubí Nord, que, curiosament, també ha aconseguit aquest cap de setmana la seva primera victòria contra el CFS Cerdanyola 2006 B (1-0).

Korfbal. CK Montcada A. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El CK Montcada A va empatar aquest cap de setmana a Castellbisbal a la pista del CKC A (23-23). Els montcadencs, que al descans perdien per 13 a 10, van poder salvar un punt in extremis gràcies a última cistella de Marc Castillo. Després d'aquest resultats, l'equip de David Rúa ocupa la cinquena posició en una lliga de 7 equips amb 3 punts. Al Top B, el CK Montcada B va encaixar la primera derrota de la temporada a la pista del CKC B (25-14), que és manté líder invicte. L'equip de Juanma Fernández baixa a la tercera posició amb 6 punts.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L'AEE Montserrat Miró és un dels tres líders de Segona Divisió Nacional després d'haver aconseguir aquest cap de setmana la seva cinquena victòria en sis jornades a la pista del CKC C (9-19). Els montcadencs, que només han perdut un partit, sumen 10 punts i estan empatats amb el Korfbal Lleida, que ha jugat un partit menys, i el KC Sant Llorenç B, que n'ha disputat dos més.