El GrupoUno CTC de l’UB MiR encadena el segon triomf seguit a la pista del CB Imma (69-77)

Repàs a la resta de la jornada competitiva del cap de setmana per als equips locals

El sènior A de l'UB MiR està vivint un bon moment de resultats
Arxiu/Sílvia Alquézar

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la UB MIR ha guanyat tres dels últims partits que ha disputat i aquest cap de setmana ha encadenat el seu segon triomf consecutiu a la pista del CB Imma A (69-77). Amb aquesta nova victòria, l'equip de Marta Balaguer puja fins a la novena posició amb 20 punts. Per la seva part, el sènior femení de l'UB MIR no va poder sumar els dos punts a la pista de l'AE Boet Mataró Negre (56-37) i encadena 10 derrotes seguides.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic ha finalitzat la primera volta amb una derrota a l'estadi de Can Sant Joan contra el FC Martinenc (0-2). Els montcadencs no van fer un mal partit, però no van estar encertats davant la porteria contrària. Poc abans d'arribar al descans, els barcelonins van obrir el marcador amb un gol de Guillermo López. A la segona part, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' va buscar amb insistència l'empat, però aquest no va arribar, tot i disposar d'ocasions molt clares. En temps de descompte, va arribar el segon gol del Martinenc, que sentenciava el partit. Després d'aquesta derrota, els de Can Sant Joan finalitzen la primera volta a la cinquena posició per la cua amb 19 punts, els mateixos que l'UE Avià i la Fundación Privada Hermes.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada va encaixar aquest diumenge la derrota més contundent de la temporada al camp del segon, el CF Femení Manu Lanzarote (7-2). L'equip d'Antonio Moya, que només va poder comptar amb dues jugadores a la banqueta, va tenir un bon inici de partit i es va avançar en el marcador als cinc minuts després d'una acció de Jennifer Morgan. Les egarenques van empatar dos minuts més tard i van poder marxar al descans amb dos gols més que van arribar en només un minut i poc abans del xiulet de l'àrbitre. A la segona part, el partit no va tenir gaire història i el Manu Lanzarote va ampliar el seu avantatge fins al 7 a 1 al minut 66. A sis minuts del final, Sandra de la Cruz va aconseguir el segon gol per a les montcadenques, que mantenen la quarta posició amb 27 punts, els mateixos que el cinquè, el CF Soses Femení.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle ha perdut sis partits a les últimes set jornades i aquest dissabte va tancar la primera volta amb una nova ensopegada a la pista del tercer, el Sant Martí Adrianenc (32-23). L'equip de Jaume Puig no va fer un bon partit en atac. Albert Maresma, el seu màxim golejador, no va poder anotar cap gol i al descans, els montcadencs perdien amb un clar 18 a 10. A la segona part, es va mantenir la mateixa dinàmica i els lassal·lians, no van tenir cap opció a la victòria, perdent amb un desavantatge final de 9 gols. Després d'aquesta derrota, els lassal·lians es mantenen a la vuitena posició amb 13 punts. Per la seva part, el sènior femení del CH La Salle va encaixar aquest diumenge la seva 14a derrota seguida a Lliga Catalana contra el CH Cardedeu (16-25).

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Divisió, Grup 1r
El Broncesval Montcada continua sense reaccionar i s'acosta perillosament a les posicions de descens després d'encaixar aquest dissabte contra l'FS Montsant (2-4) la seva cinquena derrota en sis jornades. Els montcadencs sempre van anar a remolc en el marcador i van encaixar dos gols als primers 17 minuts. El capità Mario Litrán va retallar distàncies al 18', però el partit va arribar al descans amb un 1 a 3 favorable als visitants. A la segona part, Litrán va tornar a marcar al minut 36. Quan més arriscaven els locals en busca de l'empat, va arribar el quart gol del Montsant als últims segons. Després d'aquesta derrota, l'equip d'Álex Fernández és quart per la cua amb 13 punts, els mateixos que l'AE Centelles.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va finalitzar la primera volta amb un empat al camp del FC Masquefa (2-2) en un partit que va tenir guanyat després de donar-li la volta al marcador. Els locals es van avançar amb un gol al minut 5 que va ser neutralitzat, al 34', per Edgar Lorenzo, el nou fitxatge verd que s'estrenava com a golejador. Al descans es va arribar amb l'empat a 1. A l'últim minut de partit, Alejandro Escruela va aconseguir el segon gol per al CD Montcada. Quan semblava que els verds tenien el partit guanyat, va arribar, al 93', el gol de l'empat local. Amb aquest resultat, l'equip de José Antonio Montes manté la segona posició amb 39 punts. Els verds estan a 10 punts del líder, l'UE Sabadellenca, i veuen com el tercer, l'EF Bonaire, es torna a apropar fins als tres punts. Per la seva part, el CD Montcada femení va perdre al camp de l'EF Olesa 87 (6-0) i continua a la 9a posició del grup 2n de Segona Divisió amb 15 punts després d'haver perdut els tres últims partits.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María no va poder tornar amb cap resultat positiu del camp del tercer, l'EF Bonaire, que es va emportat la victòria per la mínima (1-0). Després d'una primera meitat sense gols, els de Terra Nostra van encaixar el gol de la derrota al minut 79. L'equip d'Alfonso Torres ha acabat la primera volta amb tres derrotes seguides que l'han fet baixar fins a l'onzena posició amb 22 punts, els mateixos que l'EF Barberà-Andalucía, que és desena.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada encadena tres jornades sense perdre i aquest dissabte va aconseguir la seva segona victòria seguida. L'equip de José Luis Carrasco, que el 3 de gener havia aconseguit el seu primer triomf contra el CE Escola Pia B (6-3), va tornar a guanyar contra l'AE Penya Esplugues (4-1) gràcies als gols d'Ángel Joven (18'), Daniel Martín (22'), Jorge Ignacio Navarro (25') i David Martín Heredia (30'). Amb aquesta segona victòria, els vermells consoliden la quarta posició per la cua amb 9 punts a manca de dues jornades per al final de la primera volta. Per la seva part, el CFS Montcada B va perdre al pavelló Miquel Poblet contra l'AEFS Arrels amb un contundent 2 a 11. Els montcadencs van oferir resistència durant la primera part, que va finalitzar amb un 1 a 2 en contra, i fins al minut 5 de la segona part, quan el marcador reflectia un 2 a 3. A partir d'aquí, l'equip de Xavi Romeo es va enfonsar fins a encaixar 8 gols més. Després d'11 jornades, els montcadencs ocupen l'última posició amb un únic punt.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs no va jugar aquest cap de setmana ja que el seu partit a la pista del CFS Castellnou es va ajornar a causa del mal estat de la pista on s'havia de disputar. El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol haurà de decidir ara si aquest enfrontament s'ha de celebrar en un altre escenari i una altra data. Els montcadencs són cuers amb 4 punts després 10 jornades disputades.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Fase regular. Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió ha començat la segona volta mantenint el seu magnífic nivell competitiu i aquest diumenge va aconseguir la dotzena victòria seguida a la pista del CTT Ripollet (0-6), que el consolida a la primera posició i li permet tenir un còmode avantatge en la seva lluita per l'ascens. Per la seva part, el sènior B del CTT La Unió va encaixar una inesperada derrota a casa del Lluïsos de Gràcia C (4-2).

Korfbal. CK Montcada A. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El CK Montcada A va aconseguir aquest diumenge la segona victòria de la temporada en el Top A a la pista del CK Platja d'Aro (16-30), en partit corresponent a la 1a jornada que es va ajornar en el seu dia. Després d'aquesta victòria, l'equip de David Rúa pugen a la quarta posició amb 5 punts. D'altra banda, el CK Montcada B també va aconseguir el triomf a la pista del CK Platja d'Aro B (11-21), en partit que també corresponia a la 1a jornada. L'equip de Juanma Fernández puja a la segona posició amb 8 punts, els mateixos que el KCB B.