El júnior Aitor Martín es proclama campió de Catalunya en 1.500

El corredor de la JAM va fer un temps de 4 minuts, 11 segons i 88 centèsimes

El corredor júnior Aitor Martín, de la Joventut Atlètica Montcada (JAM), s’ha proclamat campió de Catalunya a la prova dels 1.500 metres en pista coberta. El campionat es va disputar el 27 de febrer a les recentment inaugurades instal·lacions de Sabadell. Martín va recórrer la distància amb un registre de 4 minuts, 11 segons i 88 centèsimes. El corredor montcadenc va fer una cursa molt intel·ligent, aguantant bé al mig del grup. Un canvi de ritme a falta d’una volta i mitja li va permetre deixar enrera la resta de participants, travessant la meta amb una diferència còmoda. A la cursa també va participar Oualid Nassari, de la JAM, que va ser el vuitè.

D’altra banda, Martín va participar el dia 5 a la semifinal del Campionat d’Espanya en la mateixa prova, disputada també a Sabadell, però el corredor local no va poder passar a la final.