El juvenil A del FS Montcada baixa de la Divisió d’Honor Nacional després de més de 20 anys a la categoria

Els blue perden 3-2 a la pista del Manacor i confirmen el seu descens de la màxima categoria juvenil

El juvenil A en un temps mort en el partit vs FS Salou
Quim Bilbeny

Després d’una mala temporada, el juvenil A del FS Montcada ha confirmat aquesta jornada el seu descens de la Divisió d’Honor Nacional, després de més de 20 anys a la màxima categoria. Quan falten dues jornades per al final de lliga, el Montcada va certificar el descens el dissabte passat després de perdre per 3-2 a la pista del Manacor. Els blue ho van intentar fins al final, però la mala primera part va condemnar els montcadencs. El conjunt manacorí va passar per sobre al principi i va marxar al descans per 2-0. En la segona part, el Montcada va intentar la remuntada amb el porter jugador, però no va ser suficient. Amb aquest resultat, els blue es queden amb 24 punts a 8 del Ripollet, que marca la permanència a falta de només dos partits de lliga per disputar-se, per tant, es confirma el descens a Divisió d’Honor Catalana.

Valoracions

El tècnic montcadenc, Juanjo Amigo, va destacar el dubtós arbitratge del partit: “És molt estrany que jugant a Manacor xiulin àrbitres de les Illes Balears. Van estar molt condicionats i ens van perjudicar en tot moment”. A més, Amigo va valorar el descens del seu equip: “Estem molt tristos per al club, assumeixo la meva part de responsabilitat, ja que ha sigut un fracàs de temporada”, tot afegint que,” a partir d’ara, començarem a treballar per tornar a pujar de categoria”.

És molt estrany que jugant a Manacor xiulin àrbitres de les Illes Balears. Van estar molt condicionats i ens van perjudicar en tot moment

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Estem molt tristos per al club, assumeixo la meva part de responsabilitat, ja que ha sigut un fracàs de temporada. A partir d’ara, començarem a treballar per tornar a pujar de categoria

Juanjo Amigo

Balanç de la temporada

L’inici de temporada va ser complicat per l’equip, malgrat que, va aconseguir 4 punts en els dos primers partits amb un empat i una victòria. Després, va encadenar quatre derrotes consecutives que van provocar que es fiquessin a llocs de descens. I en aquesta posició van acabar la primera volta, amb tan sols quatre victòries, dos empats i nou derrotes.

La segona volta va començar amb una victòria per 4-3 contra el Salou que va permetre l’equip sortir del descens, però els següents resultats no van acompanyar. A mitjans de febrer, el club va decidir destituir a Nando Sáez, tècnic del juvenil, amb l’equip en llocs de descens.

El seu substitut va ser Juanjo Amigo, que fins al moment era entrenador del primer equip. Amigo va debutar amb victòria per 3-5 davant del Montesión. Els resultats seguien sense arribar i la següent victòria va ser en la jornada 27 per 4-1 contra el Caldes. Malgrat el triomf, l’equip seguia a 8 punts, una distància que no ha pogut salvar i quan falten dues jornades el juvenil A certifica el seu descens a Divisió d’Honor Catalana.