El juvenil A del FS Montcada s’assegura la sisena posició

El conjunt d’Álex Navalón, amb moltes baixes, empata a sis gols a casa contra l’Alcoletge

L'entrenador del juvenil A del FS Montcada, Álex Navalón, segueix atent el joc del seu equip al matx contra el CET-10
Pilar Abián
Álex Navalón ha canviat aquesta temporada la mentalitat del juvenil A del FS Montcada
El conjunt que dirigeix Álex Navalón buscarà sumar els primers tres punts del 2021 a la pista del cuer
Aquesta és la primera temporada d'Àlex Navalón a la banqueta del juvenil A del FS Montcada

El juvenil A del FS Montcada s’ha assegurat la sisena posició al grup 3C de la Divisió d’Honor Estatal, després d’empatar contra l’Alcoletge a sis gols el passat dissabte al pavelló Miquel Poblet. El conjunt d’Àlex Navalón, amb moltes baixes, va fer un bon partit, especialment a la primera part, que va acabar amb el resultat de 5-2. A la represa, l’expulsió d’Ivan per dues targetes grogues i la lesió d’Àlex Vaca van condicionar l’equip, que ja arribava amb poca banqueta. Els lleidatans van neutralitzar l’avantatge local, tot i que als últims instants el Montcada va disposar d’una ocasió clara per trencar la igualtat i endur-se els tres punts. S’ha vist un bon partit i potser hem deixat escapar la victòria a la segona part, però estic content perquè l’equip tenia moltes baixes”, ha valorat l’entrenador, qui també ha destacat l’actuació del porter Cristo, que va jugar tot el matx en substitució del porter titular, Martí, que es va lesionar en l’escalfament. Respecte a la classificació, Navalón s’ha mostrat satisfet: “Quedar a la sisena posició de 19 equips està molt bé. És un lloc privilegiat a la Divisió d’Honor Estatal”.

El FS Montcada jugarà el pròxim dissabte (16h) al pavelló Miquel Poblet contra el FC Barcelona. Aquest serà l’últim partit a casa, on el conjunt montcadenc només ha perdut un partit en tota la temporada. “Jugar contra el Barça sempre és una motivació extra. Intentarem fer un bon partit i treure un resultat positiu”, assegura Navalón.