El juvenil de l’Escola s’imposa al Cardedeu per 3-2

El partit ha estat intens i emocionant fins al final

L’equip juvenil de l’EF Montcada ha guanyat el Cardedeu per 3-2 en un matx intens entre el tercer i el quart classificat del Grup 25 de Segona Divisió. L’Escola ha patit més de compte perquè no va saber aprofitar les oportunitats, però al final ha aguantat la pressió dels visitants.

La primera meitat s’ha iniciat amb uns contracops del Cardedeu que el porter local ha evitat que pugessin al marcador. De mica en mica, el juvenil montcadenc ha començat a controlar el partit i a crear ocasions de gol que no s’han materialitzat fins al minut 25. Cinc minuts després, el rival ha empatat en aprofitar una errada de l’Escola. Els locals s’han sobreposat i, abans del descans, ha marcat dos gols més.

La segona part ha començat amb la mateixa intensitat que la primera, amb ocasions per part dels dos conjunts. A 10 minuts del final, el Cardedeu reduix la diferència de falta directa, donant més emoció al matx.”Ha estat un partit difícil i complicat que hem guanyat a base de força i concentració”, ha dit l’entrenador, Manuel Jiménez. L’Escola es manté invicte.