El juvenil del CFS Montcada empata contra el Manacor Futsal en un partit molt igualat (1-1)

El juvenil del FS Montcada porta tres partits consecutius sense conèixer la derrota a la lliga

Isaac Boqué en una acció del partit de lliga vs Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

El juvenil A del FS Montcada va disputar la jornada 13 de la Divisió d’Honor Nacional el dimarts 6 de desembre contra el Manacor Futsal al pavelló Miquel Poblet. Un matx molt competit, amb oportunitats per tots dos equips que va finalitzar amb empat a 1 i repart de punts per cada equip.

El conjunt montcadenc va sortit el partit amb la idea d’endur-se els tres punts a casa i, així ho va demostrar des del primer moment dominant a través de la pilota. Gràcies a aquest domini, Axel va marcar l’1-0 abans del descans. “Si hem de valorar la iniciativa de pilota, oportunitats de gol i tot, penso que vam ser una mica millors que ells i podíem haver guanyat d’un gol“, indica Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

Si hem de valorar la iniciativa de pilota, oportunitats de gol i tot, penso que vam ser una mica millors que ells i podíem haver guanyat d’un gol

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Manacor es va sacsejar el domini montcadenc i va aconseguir empatar el partit. El Montcada va reaccionar bé el gol encaixat, i va tornar a tenir la iniciativa. Les ocasions arribaven, però l’encert de cara a porteria no feia acte de presència per cap dels dos equips i a falta de tres minuts, el conjunt blue va sortir amb el porter jugador per guanyar el partit. Els jugadors de Nando Sáez no van estar encertats i el partit va acabar amb 1-1. El tècnic del Montcada va valorat el punt obtingut “És una lliga molt disputada, tot el que sigui puntuar és positiu“.

És una lliga molt disputada, tot el que sigui puntuar és positiu

Nando Sáez

Aquest resultat deixa el juvenil del FS Montcada 12è classificat amb 14 punts, mateixos que el Manacor Futsal, i fora dels llocs de descens. El diumenge vinent visitaran la pista del FS Eixample, 7è classificat amb 19 punts.