El juvenil del FS Montcada perdona les oportunitats i perd contra el FS Eixample (3-1)

Els nois montcadencs trenquen la seva ratxa de tres partits consecutius sense perdre i se situen una posició per sobre del descens.

Jugadors del juvenil del Montcada en una acció del partit vs Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

El juvenil del FS Montcada va caure a la pista del FS Eixample 3-1 en un partit marcat per l’inici flagrant dels locals i els errors de cara a porteria dels montcadencs, matx corresponent a la jornada 14 de la Divisió d’Honor Nacional.

El partit va començar de la pitjor manera possible per el conjunt blue i en tan sols 1 minut, l’Eixample va aprofitar un error en sortida de pilota del Montcada i una bona jugada seva per posar el 2-0 en el marcador. “El problema és que portem molts partits que no competim, i en aquesta categoria que és el màxim nivell, no pots regalar res“, afirma Nando Sáez, tècnic del juvenil del FS Montcada. Els blue van sortir amb el joc de 5 per trencar la mala dinàmica inicial i van començar a dominar el partit i a tenir oportunitats clares de gol. A falta de 10 minuts per el descans, el Montcada va aconseguir retallar distàncies ficant el 2-1 en una jugada amb molts rebots. Les ocasiones arribaven per part de tots dos conjunts, però cap aconseguia fer un gol més i el partit va marxar el descans amb el 2-1 favorable els locals.

El problema és que portem molts partits que no competim, i en aquesta categoria que és el màxim nivell, no pots regalar res

Nando Sáez, tècnic del juvenil FS Montcada

En la segona part, el FS Montcada va dominar el seu rival a través de la pilota i va arribar amb facilitat a la porteria local, però la falta de punteria els va penalitzar. Els blue van tenir moltes oportunitats que no van aprofitar i el temps seguia corrent. A falta de sis minuts, els montcadencs van sortir amb el joc de 5 per tractar d’empatar. En una bona combinació va arribar un penal a falta de tres minuts per empatar el partit. El xut dels montcadencs es va estavellar amb el pal i va sortir refusat cap a fora del àrea.

Isaac Boqué, un dels jugadors més destacats del juvenil, en una acció contra l’Industrias Santa Coloma

El Montcada ho seguia intentant i una jugada després, un bon xut el va aturar el porter amb la cara i va anar cap el pal. A falta d‘un minut va arribar la polèmica el partit, un llançament llunyà dels montcadencs va donar en el braç d’un defensa de l’Eixample i en el rebot va poder xutar per fer el 3-1 definitiu.

Aquest resultat trenca la ratxa del juvenil del FS Montcada de tres partits consecutius sense conèixer la derrota i deixa l’equip 13è classificat amb 14 punts, un lloc per sobre de les posicions de descens. El dissabte vinent reben a Les Corts, 4t classificat, al Miquel Poblet a les 18 h.