El juvenil Iván Roldán, del Ròller Can Cuiàs, es proclama campió de Catalunya de velocitat en pista

L’aleví Adrián Rodríguez ha guanyat la medalla de plata

Iván Roldán i Adrián Rodríguez, campió i sotscampió de Catalunya respectivament en patinatge de velocitat
Ròller Can Cuiàs
El Ròller Can Cuiàs va participar aquest diumenge a la cursa solidària 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'
L'equip del Ròller Can Cuiàs que va participar al Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en pista

El juvenil Iván Roldán, del Club Ròller Can Cuiàs, s’ha proclamat campió de Catalunya de patinatge de velocitat en pista, després de guanyar les 5 proves de fons i velocitat disputades el passat dissabte al Prat de Llobregat. D’altra banda, l’aleví Adrián Rodríguez ha guanyat la medalla de plata, després de quedar en segon lloc a les tres curses de la seva categoria: 1.500 metres línia, 3.000 puntuació i 300 metres esprint. La resta de l’equip local, format per les alevines Berta Costafreda i Martina Fernández, la infantil María Rodríguez, el júnior Pau Chorro i el sènior David Camargo, van millorar la seva classificació respecte edicions anteriors.

D’altra banda, el Club Ròller Can Cuiàs va participar el passat diumenge a la cursa solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que va tenir lloc al Circuit de Montmeló, amb la participació de més de 2.000 esportistes. De l’entitat local hi va predre part una cinquantena de persones a les proves de patinatge, ciclisme i atlestisme, destacant la classificació dels infantils Adrián Rodríguez (1r), María Rodríguez (1r), Berta Costafreda (2a), Martina Fernández (3a), Lucía Díaz (4t) i María Giráldez (5a); i els primers llocs de David Camargo en milla adults i Martina Fernández en milla runner. També cal fer menció al quart lloc a la general absoluta del juvenil Iván Roldán i el 5è de David Camargo, a la prova de 10 quilòmetres de patinatge. Els triatletes màster del club montcadenc –Néstor Pini, Jesús Roldán i Jorge Fernández– van participar en les modalitats de proves, quedant entre els 10 primers en algunes de les competicions.