El korfbal local tindrà tres representants a les semifinals de les Copes Catalanes

El CK Montcada A i B estan a un partit de disputar la final de la Copa A i B, respectivament. El júnior de l’AEE M. Miró també jugarà la semifinal de la Copa júnior

Els dos equips sèniors del CK Montcada s’han classificat per disputar les semifinals de la Copa Catalana A i B després de superar l’eliminatòria dels quarts de final que es va celebrar el 19 de gener a Platja d’Aro. El primer equip montcadenc va eliminar el Sant Llorenç KC (7-35) i disputarà la semifinal contra el Vallparadís. El primer equip de l’AEE Miró va quedar eliminat després de perdre el seu partit contra el CK Vallparadís (11-41). L’altra semifinal de la Copa Catalana A la jugaran el CK Castellbisbal i el Platja d’Aro KC.

A la Copa Catalana B, el CK Montcada B va obtenir el seu bitllet per a la semifinal gràcies a la seva victòria contra el CK Barcelona B (13-19) i el seu proper rival serà el Platja d’Aro KC B. L’altra semifinal enfrontarà els dos sèniors B del CK Castellbisbal i del Vallparadís.

L’equip júnior de l’AEE Montserrat Miró serà el tercer representant montcadenc a les semifinals de la Copa Catalana de les categories júnior, sènior B i sènior A que es disputaran el 23 i 24 de febrer a Sant Llorenç (Terrassa). El conjunt montcadenc va obtenir la seva classificació el 22 de desembre a Castellbisbal contra el Badalona (17-11) i el seu rival a la semifinal serà el CK Vallparadís. L’altre finalista sortirà de l’enfrontament entre el Sant Llorenç i el Platja d’Aro.

Mundial absolut. Els jugadors del CK Montcada Mari Hernández, Clara Cruz, Marc Castillo i David Roa han estat convocats per la Federació Catalana de Korfbal per entrar a la primera llista de preseleccionats que disputaran el Mundial de la categoria absoluta que se celebrarà durant el mes d’agost a Sud-àfrica. Els primers entrenaments de preparació es faran durant el mes de febrer.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari