El Lee Young guanya 11 medalles al Campionat de Catalunya de Poomsae i Tècnica

El club que dirigeix José Santiago va aconseguir quatre ors, quatre plates i tres bronzes,

José Santiago, amb Míriam Caravaca, a la dreta, i Ángela Rodríguez
Lee Young

El club Lee Young Montcada va obtenir uns bons resultats al Campionat de Catalunya de Pomsae i Tècnica de Taekwondo que es va disputar el 23 de març al pavelló de la Mar Vella de Barcelona. El club montcadenc va aconseguir un total de 12 medalles. José Manuel Ramón (sènior 2), Diego Carrillo (màster 1) i Miriam Caravaca (infantil) van guanyar l’or. També es va emportar la victòria el trio masculí format per Celestino Montoya, Iago Bernárdez i Javier Caparrós. El domini montcadenc a la categoria màster 1 va ser total ja que, a més de l’or aconseguit per Carrillo, també van pujar al podi Celestino Motoya (plata), així com Sebastián León i Juan Carlos Ordóñez (tots dos amb el bronze). El Lee Young Montcada va completar la seva bona actuació amb les medalles de plata de José Luis Estudillo (sènior 2) i Gemma Adelantado (màster 1) -aquesta última també va obtenir una plata fent parella amb Celestino Montoya, qui va pujar tres vegades al podi-. Elena González, en sènior 1, també va guanyar un altre medalla, en el seu cas, de bronze.