El Lee Young guanya dues medalles al Campionat de Catalunya de taekwondo en combat

Antonio Egea va aconseguir el guardó d’or en pes pesat i Àngela Rodríguez va ser bronze en minimosca

El Club Lee Young Montcada guanya dues medalles al Campionat de Catalunya de joves promeses de taekwondo en la modalitat de combat. Antonio Egea va aconseguir el guardó d’or a la categoria de més de 84 quilos masculí, mentre que Ángela Rodríguez va obtenir el bronze al grup de minimosca de menys de 47 quilos. També van participar Nordi Mahizi en pes mosca, però va caure en vuitens de final. A quarts de final, van quedar eliminats Ruben Bernal en pes lleuger i José Antonio Gámez en superlleuger. El torneig es va disputar el 23 de desembre a Barcelona amb la participació d’uns 420 taekwondistes de més de 50 clubs catalans.