El Lee Young guanya sis medalles d’or, una de plata i dues de bronze al Campionat de Catalunya

La competició de poomsae es va disputar a Barcelona, el 23 de gener

Els taekwondistes del Lee Young, amb les medalles guanyades al Campionat de Catalunya
Lee Young

El Club Lee Young Montcada ha guanyat sis medalles d’or, una de plata i dues de bronze al Campionat de Catalunya de poomsae, disputat el 23 de gener al velòdrom d’Horta de Barcelona. A la classificació general per equips, el club montcadenc ha acabat en tercera posició.

Els taekwondistes que van pujar al més alt del podi són Cristian Villar (sènior 1), José Luis Estudillo (Màster 1), Bernardo Fidalgo (Màster 2), Soomi Jo Lee (Màster 2) i els trios Masculí 1 –Christian Villar, Ian Patón i Josep Ariza– i Masculí 2 –José Luis Estudillo, Joel Lee i Miguel Ángel Luján. D’altra banda, Miguel Àngel Luján va guanyar la plata a la categoria Sènior 2 i Josep Ariza (Sènior 1) i Joel Lee (Sènior 2) van aconseguir el guardó de bronze.