El Lee Young guanya una medalla de bronze al Mundial de tècnica

Diego Carrillo, Bernardo Fidalgo i Juan A. Santiago formen l’equip que ha pujat al podi

L’equip masculí de majors de 36 anys del Club Lee Young Montcada ha guanyat la medalla de bronze al Campionat del Món de tècnica i pumse de taekwondo, disputat entre el 8 i el 10 d’octubre a a Uzbekistán. El conjunt local que ha aconseguit la medalla està format pels veterans Diego Carrillo, Bernardo Hidalgo i Juan Antonio Santiago. D’altra banda, l’equip femení composat per Jennifer Álvarez, Yolanda Hidalgo i Vanesa León va caure eliminat en semifinals, mentre que el segon equip sincronitzat masculí, el de 14 a 35 anys, va acabar a la cinquena posició. Aquest conjunt està format per José Luis Estudillo, Alberto Jo Lee i Miguel A. Luján. El seleccionador nacional és el director del Lee Young, José Santiago, qui ha fet una valoració molt positiva dels resultats. “Al Mundial hi ha molt nivell i els nostres taekwondistes han lluitat fins al final per les medalles”, ha indicat el tècnic montcadenc. El Mundial, que ha arribat a la cinquena edició, ha comptat amb la participació de 700 taekwondistes de més de 70 països.