El Mausa resol a Riudellots amb gran olfacte de gol

L’equip segueix amb pas ferm cap a la zona d’ascens guanyant 2 a 8

L’inici de la segona volta del campionat ha deparat una gran golejada del Mausa a la pista del Riudellots, l’antepenúltim del grup. Una victòria (2-8) que catapulta els homes de Juan Antonio Jaro directes a lluitar per col·lar-se entre els tres primers classificats. Ara amb 25 punts esperen els resultats del cap de setmana per saber si escala posicions.

Miguelito ha obert el marcador al minut 9. El FS Montcada, però, ha sortit adormiscat. No ha estat fins al minut 5 quan ha començat a fer-se amb el control del joc. Després del primer gol, Javi Martínez ha marcat el segon en un ràpid contracop dos minuts després. Al descans s’ha arribat amb un 0 a 4, que han completat Javi Martínez i David Giménez de penal.

El camí del segon temps ha quedat pràcticament aplanat. Però per no sembrar cap dubte sobre qui manava al camp Bola, i un golàs de Mario de falta han fet el cinquè i el sisè gol de forma consecutiva. A partir d’aquí, el Riudellots ha tret el seu punt d’honor i amb dos gols ha retallat diferències (2-6), però Javi Martínez que avui ha fet un hat trick i novament David Jiménez han establert el 2 a 8 definitiu.

“Ni abans èrem tan dolents, ni ara som tan bons”, així ho ha dit el jugador Mario Litrán després del partit. El jugador montcadenc reconeix que el gran ambient del vestidor i els resultats han injectat molta moral a la plantilla. “Estem fent bé la nostra feina partit a partit”, diu. Una altra bona notícia del partit d’avui a terres gironines ha estat el retorn a les pistes de Raúl després d’una llarga lesió.